Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Osibaa
üzenetére
Az én pálcámon csak kanai írásjelek vannak, arra nem tudok guglizni.
Ez a betanítós móka viszont kifejezetten hasznosnak tűnik.A neten több helyen is azt olvastam az i és az itlen között csak a "fényezés" a különbség, remélem nem csak ránézésre állapították ezt meg.
Ha eltekintünk a vezérelhető eszközök számától, a kijelzőtől (van annak valami funkcionális haszna?) és olyan extráktól mint a gombok megvilágítása, újratölthető akksi stb. mennyivel tudnak többet a nagy testvérek, pl. az általad említettek?blg!
Erre nem gondoltam. És erről jut eszembe a kérdés: be lehet-e állítani az egyes activity-khez egyéni "hangokat"? Tehát pl. a TV activity esetén 33-as fokozaton szóljon a TV hangszórója, a TV+AV activity esetén a TV hangszóróját lője 0-ra az erősítőét pedig 23-ra úgy, hogy arra a bemenetre állítja amire a TV van kötve, ugyanez pepitában a TV+AV+HTPC activityre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- új bontatlan Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez a betanítós móka viszont kifejezetten hasznosnak tűnik.