-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Megérkezett a htpc masina, egy amd Ryzen 5 6200 van benne azt hiszem és egy Strix GTX960 vga. Úgy tűnik alapbeállításokkal simán megy a 4k hdr is, igaz még nem 4k tv-n próbáltam.
Most Libreelectről lesz szó amire a kérdéseim vonatkoznak.Amit nem tudok:
érdemes telepíteni az FFmpegtoolst? Ha igen mire jó?
A másik:
van egy elég nagy kb 7 colos érintőkijelző a ház elején, azt hogyan lehet beüzemelni, illetve lehet-e?Van benne egy 2 slotos ASUS xonar hdav ha hangkártya plusz HDAV13 mellette mindenféle kimenettel, valami olyan mint alonken.
Van egy Imon-al megegyezőnek tűnő Thermaltake távirányító mint a képen a bal szélső, de hiába telepítem az Imon távhoz való kiegészítőt nem történik semmi.
Be lehet ezeket állítani?
Szerk: a kijelző már megy és az érintés is, igaz semmit sem ér szerintem olyan kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wuthering Waves
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest