Új hozzászólás Aktív témák

• Magnat

veterán

válasz kojak007 #4648 üzenetére

A nagyját ugyan már megválaszolták:

1. Házikó: amelyik szimpatikus, ha nem akarsz előlapot feláldozni a távirányítónak, akkor találsz olyat is, amihez nem kell előlap. Klikk, ugyan ez a bolt már nem műxik sajnos, szal a beszerzés kétséges, de a választékot látod...
    2. Deszka: sztem nagyon nem nyúlsz mellé egyikkel sem, én már nem is emléxem, h végül miért a Giga lett, az asztali gépemben speciel éppen Anus van, tökéletesen szuperálnak.
    3. Professzor: ahogy már írták, a 4850e tökéletes sztem is.
    4. Vga: ha elég egy analóg és egy digi kimenet, akkor nem kell külön (ezt is írták már)
    5. Hdd: nem ismerem a legújabb statisztikákat a meghibásodás tekintetében, nekem Samu van benne, az nem hangos, meg van rá 3 év gari. Jó pár éve pl a Maxtorok baromira fütyültek, tehát érdemes meghallgatni vhol vagy utánaolvasni, h amit venni akarsz, nem hangos-e. Sajnos a meghibásodás veszélye mind1iknél megvan.
    6. Nekem sima xp van, de még nincs is front-end telepítve, tekintve, h távirányítóm sincs, úh egérrel irányítom (nem olyan gáz, mivel a projektor miatt a gép itt van a fejem fölött egy polcon, simán eltologatom az egeret az ágyon)
    10. A wifi kártya jó, de ha be tudod vezetékelni, az mégjobb, persze itt is kérdés, h mennyi adatot fox mozgatni ... ha külön fileserver lesz vagy másik gépre töltesz le, akkor jobb a kábel, ha csak azért kell a hálózat, h legyen rajta net, akkor a wifi is ölég.
    11. Ahogy már írták, 2 giga tökéletes, bár sztem 1 giga is az (nekem 2 van)

Új hozzászólás Aktív témák