- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
kojak007 #4648 üzenetére
A nagyját ugyan már megválaszolták:
1. Házikó: amelyik szimpatikus, ha nem akarsz előlapot feláldozni a távirányítónak, akkor találsz olyat is, amihez nem kell előlap. Klikk, ugyan ez a bolt már nem műxik sajnos, szal a beszerzés kétséges, de a választékot látod...
2. Deszka: sztem nagyon nem nyúlsz mellé egyikkel sem, én már nem is emléxem, h végül miért a Giga lett, az asztali gépemben speciel éppen Anus van, tökéletesen szuperálnak.
3. Professzor: ahogy már írták, a 4850e tökéletes sztem is.
4. Vga: ha elég egy analóg és egy digi kimenet, akkor nem kell külön (ezt is írták már)
5. Hdd: nem ismerem a legújabb statisztikákat a meghibásodás tekintetében, nekem Samu van benne, az nem hangos, meg van rá 3 év gari. Jó pár éve pl a Maxtorok baromira fütyültek, tehát érdemes meghallgatni vhol vagy utánaolvasni, h amit venni akarsz, nem hangos-e. Sajnos a meghibásodás veszélye mind1iknél megvan.
6. Nekem sima xp van, de még nincs is front-end telepítve, tekintve, h távirányítóm sincs, úh egérrel irányítom (nem olyan gáz, mivel a projektor miatt a gép itt van a fejem fölött egy polcon, simán eltologatom az egeret az ágyon)
10. A wifi kártya jó, de ha be tudod vezetékelni, az mégjobb, persze itt is kérdés, h mennyi adatot fox mozgatni ... ha külön fileserver lesz vagy másik gépre töltesz le, akkor jobb a kábel, ha csak azért kell a hálózat, h legyen rajta net, akkor a wifi is ölég.
11. Ahogy már írták, 2 giga tökéletes, bár sztem 1 giga is az (nekem 2 van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Milyen program, ami...?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest