Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Kiinduló állapot: HTPC & Kodi 14 jól működött.
Anno amikor megjelent a Kodi 15 -ös verziója, rászórtam az addig futtatott 14 -es példányra. A tv modullal rendszeresen akadt a hang, talán még a filmeknél is, ezért visszaálltam a 14 -es verzióra. Most a 16 -ossal próbáltam, de tv ennél is akasztja a hangot időnként. Illetve van egy furcsaság, amit nem értek: párhuzamosan van fent egy Kodi 16 az asztali gépemen is. Ez lejátszik szintén mindent, de a HTPC (j1800) pl képes arra, hogy az egyik sorozat egy példányát kép nélkül indítja, és érezhetően leterheli magát a Kodit. Az említett példány egy megosztott meghajtón van, tehát ugyanazt nem játssza le az egyik, amit a másik igen.Valami ötlet arra, hogy merre keressem a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest