Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor kezdjük ott, hogy a Bay Trail az IGP részét még az Ivy Bridge-től örökölte, persze némi módosítással éltek, de Ivy Bridge nem volt még olyan jó a kadencia helyességben. Az persze már más kérdés, hogy ki mennyire látja ezt, és mennyire zavarja, én igen és zavar, ha látom.
A Braswell ebben a tekintetben is nagy lépés IGP ügyileg, azaz még pontosabb a 23,976 és így már alkalmas számomra mozigépnek.
60p (FullHD) Braswell-nek már nem gond, 4K@60p már határeset - kicsit még droppol.
HEVC-t és 4K-t szerintem is meg fogják oldani Bay Trail-re driverrel, de a fenti probléma miatt nekem még mindig felejtős.
3D-re még lehet jön majd válasz, még mindig nem volt időm kipróbálni.

Hawell - 7.5 Gen IGP - Braswell 8 Gen IGP, szóval a Braswell esetében volt némi fejlesztés, még ha ugyan annyi EU is van ezekben.
Fogyasztás oldalról nem sokkal, de nyer a Braswell.
OK alul lehet feszelni a Cerkát/Penyát, meg vissza lehet fogni frekiben a CPU részüket, de akinek nincs otthon ilyen procija és nulláról indul, annak te mit javasolnál? Bay Trailt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő