Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
gjanner
üzenetére
Pénzkidobás...
Az eleknek elég egy USB3 pendrive is rendszernek, de ha ott a HDD, az sem kell. Az egész 120 MByte. Egyszer betölt és kész. Kb. semmit nem gyorsít rajta az SSD.
Az eleknek elég 2GB RAM, azt sem fogja kihasználni.
Az eleknek "elég" egy integrált lap FM2 helyett.Én is pont így indultam. FM2 lap, AMD CPU, 4GB RAM, SSD, Pico PSU, 120W tápkocka. Aztán lecseréltem egy QC5000-es lapra. 2GB RAM-ot kivettem. Felhasználói szemmel nincs visszalépés.
Ma már DC tápos lapot vennék, a pico PSU is felesleges.Sőt szerintem a Harmony is felesleges, de az másik téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Series X|S
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sonarr és Radarr
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest