-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
Enszuke #3403 üzenetére
Kipróbáltam.
Na ez már fogja a procit, kicsit be is akad. Hozzátenném viszont, hogy több lejátszóval (QuickTime Player, WMplayer, Mplayer classic) próbáltam és más-más volt az eredmény. Szerintem ez kőkemény codec függő. A WMV miért nem fogta meg a gépet? A felbontás alig volt kisebb. Mindenesetre egy X2-es procival és 2 GB Rammal biztos nem lenne gond, ugyanez a konfig mellett.
Egyébként letöltöttem egy full HD sample-t, (1920X1080) egy oldalról. Ez kb egy 40 másodperces filmecske volt tömörítve kb 2 GB, kicsomagolva mintegy 11(!!!) GB. Aztán próbáltam lejátszani és akadt mint az állat a PCmen is. Aztán kicsit utána számoltam és rájöttem, hogy a gépem még olvasni sem tudja ilyen gyorsan az adatot azért akad. Ez kb azt jelentené hogy 275 MB/sec-el kellene beolvasnia a filmet (Ezt még Raid 0-ban sem érném el), ha elosztjuk a 11 gigát 40-el. Na ezt csak érdekességképpen írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest