Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanos
aktív tag
Napközben nem voltam otthon. Este megint nekiálltam, mostmár minden szuper. (egy kábelt a dobozban felejtettem, ezért nem tudtam tápot adni a VFD-nek).
USB-ből meg rájöttem, hogy 6-ot tudok az alaplapra kötni. Reggel még korán volt.
Egy dologra nem lőttem még, hogy távirányítóval indítható legyen. Erről olvastam valahol, majd utánanézek, hogy mit hova kell kötni (beiktatni).
Egy dolog viszont nem tetszik (szépséghiba). Ha a házon lévő gombbal is szeretném az optikai meghajtó ajtaját nyitogatni, csak olyan pozitúrában működik, amikor is a meghajtót nem lehet csavarral rögzíteni a kerethez (SATA-s Pioneer, talán 212). A meghajtó alján lévő 4 "bemélyedés" és a kereten lévő 4 "köröm" egymásra találása rögzíti csak a meghajtót.
Fixen áll, de a csavaros rögzíthetőség mégiscsak jobb lenne...Még sokat kell reszelni, hogy az igényeimnek megfelelően működjön (összeálljon a rendszer).
De ez már csak SW-es meló, és látom hogy jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest