- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDMI topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"...amikor írtam még nem volt elég infó..."
Bezony, épp ezért nem tudtam elfogadni a javaslatodat, mivel az az addigiak tükrében kb. így volt értelmezhető: a brazos semmire nem jó."...lehet jobb lenne egy egy asztali dvd lejátszó..."
No ez eszembe sem jutott...pedig milyen igaz!"De brazost, tényleg csak akkor, ha az igények megállnak. ... Ugye evés közben jön meg az étvágy..."
Nyilván mindenkinek előre kell mérlegelnie hogy mit akar és hogy tényleg csak ennyi kell-e. Mi meg nyilván ennek függvényében teszünk majd javaslatot. Én pl. kb. csak annyit vártam el hogy tudjak filmet nézni (2D) és zenét hallgatni, erre bőven jó a brazos; más feladatot pedig az a gép nem lát el.
A játékok meg amúgy is hidegen hagynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest