- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
san2000
tag
válasz Mezga Aladár #19050 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz Mezga Aladár #19050 üzenetére
Türelem blogbejegyzést terem.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mandju
senior tag
válasz san2000 #19051 üzenetére
Egyébként így videóról ítélve nagyon patent lett! Minden tiszteletem az ötletért , kreativitásért és a megvalósításért...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
törölt tag
válasz san2000 #19051 üzenetére
Jó szemed van, én nagyobb képernyőn szeretek mozizni Egyébként tetszetős lett, grat!
Érdekes lelkivilága van az XBMC-nek. Nem először veszem észre, hogy egyik verziót a másikra installálva teljesen másképp működik, mint tiszta telepítéssel. Így volt a beta-ról RC-re, RC1-ről RC2-re, és most RC3-ról véglegesre. Tiszta telepítéssel nálam gyorsabb, pörgősebb is, és lejátszáskor is veszek észre különbségeket. Úgyhogy ezentúl ha frissíteni van kedvem, mindig full uninstall, médiatár exportál, és csak ezután upgrade.
-
törölt tag
Olvastam, pont neked írtam csak elfelejtettem odabiggyeszteni a hozzászólásod. Ezért írtam, hogy érdekes a lelkivilága. Mivel szoftverekről beszélünk eltérő hardveres és további szoftveres környezetben, ezért lehet, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképpen működik . Nálam catalyst frissítés is volt, és fura volt a lejátszás, amit a tiszta telepítés oldott meg.
Igen, beállítok mindent, de alig használok kiegészítőket, így nincs nehéz dolgom. Mivel egyelőre hangkártya hiányában nem is próbáltam zenélni HTPC-ről, ezért könnyebb dolgom van, hogy csak filmezem ill koncert Bd-ket nézek rajta. Egy zenei adatbázissal biztosan lennének problémáim. Ennek hiányában 10 perc alatt be van konfigurálva. Kimentem a keyboard fájlt és a médiatárat.
-
sb
veterán
-
-
Celtis
veterán
Tudnátok ajánlani valami csendes hűtést A6-5400-ra? Kb. 8 centi a ház belmagassága.
-
sniphoe
aktív tag
Sziasztok!
Mini-ITX alaplapot keresek HTPC-hez.
A kritériumok: HDMI, SPDIF, passzív vagy nagyon halk hűtés, alacsony fogyasztás.
Mit ajánlanátok? Van az előbb felsorolt feltételekkel "best buy" lap?
Köszi előre is!If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használ XBMC-t JVC X3 as projektorral? Olyan gondom lenne hogy felraktam este a 12.0 át és mikor 60 ról 24P be váltana olyan mintha lefagyna a projektor, nem reagál semmire. Előtte nem volt semmilyen gondom, már azt hittem a projektor hibája, de miután újraindítom (mindent kihúzok belőle várok 1 percet, táp visszadug) utána tökéletesen megy. Végig is néztem egy sorozat részt, majd váltottam volna a következőre és megint nem reagált semmire csak fekete képernyő. Tehát 24P módban volt vissza kellett volna váltani 60 HZ ra, de nem történt meg
12 RC 3 nál nem csinált semmi ilyet.[ Szerkesztve ]
Én vagyok M3nyus!
-
canniball
nagyúr
válasz sniphoe #19075 üzenetére
A kis venti mérete ellenére leszabályozva kellően halk, de többen is "moddoltak" már ezen szóval ha nem tetszene könnyen orvosolható a probléma.
Fogyasztásra pedig fullHD film alatt (picoPSU-val és SSD-vel) 23W körül mértem.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Akad itt Trinity tulaj?
-
canniball
nagyúr
válasz Patice #19081 üzenetére
Az érdekelne hogy pontosan milyen lapod van és hogy HDMI-n ad-e képet boot/bios alatt.
Mod. Megtaláltam hogy Asus F2A85-M LE, így már csak a másik kérdés a kérdés.Celtis!
Látom neked is ez a platform, ha nem gond tőled is kérnék ezekre választ.[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
-
TCr
veterán
Srácok, tudom többször volt téma, de nincs időm visszaolvasni.
Egy barátomnak összeraknék egy HTPC-t.
Mi az a legkisebb konfig, ami kitolja HDMI-n passtrough a DTS HD és Dolby TrueHD hangokat?
A rendszere megvan hozzá, Denon 3811, Dynaudio hangsugárzók...https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
dabadab
titán
-
-
robim
tag
válasz canniball #19095 üzenetére
Most, hogy mondod, nekem is van VGA csatlakozó a TVn, de kábelem tuti nem lett volna.
A TV-m egy régi Samsung LCD (5 éves), a pontos típust nem tudom, mindjárt utánanézek...szerk.: valami ilyesmi, de ha érdekes, akkor ha hazaértem megnézem: Samsung LNS3251D
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
-
robim
tag
válasz canniball #19097 üzenetére
Bluetooth-t használom (dinovo minihez), azzal meg vagyok elégedve, a wifi-t kapásból letiltottam, mert kábellel használom.
Nekem eddig bejött, nem volt semmi gondom vele, viszont az MSI-s programokkal nem vagyok kibékülve. Pl. az updater nem találta meg se az új BIOS-t, se az újabb AMD drivert.Komolyabb összehasonlítási alapom nincs, a Latitude E6400-hez (Core 2 Duo P8600) képest sokkal gyorsabb, a popcorn c200-hoz nem akarom hasonlítani (ég-és-föld), fagyás még nem volt (alig 1 hét alatt), ma este gondoltam kipróbálom az mpc-hc+madvr kombót hogy teljesít a Skyfall-al, ha érdekel, holnap írok róla.
Egyedül Chieftec flyer házzal nem vagyok kibékülve, de már úton az új![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest