Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ed Parker #15912 üzenetére
Ráment az egész napom, de XBMC-vel sikerült, nagyjából...
Szóval, AMD Control Center: a létező összes pipát kivettem mindenhonnan, azaz a képjavító funkciók száma nulla. YCbCr 4:4:4. Arra nem jöttem rá, hogy miért ugrik vissza mindig a 23Hz beállítás 24Hz-re a szoftverben, ez vajon így természetes?
Másik HDMI bementet kellett választanom a tévén, és ezzel lehet szórakozni tovább, hiszen már tudom PC és "normál" módban is küldeni a tévé felé a jelet, ugye a tévé képjavító funkciói miatt ez sem mindegy.
Gyakorlatilag sikerült egy médialejátszóhoz viszonyítva 90%-os képet elérnem. Utolérni, túlszárnyalni most már csak szoftveres baxakodás, ill a tévé beállításán múlik, ehhez több idő szükségeltetik. Hang kezdetektől fogva OK, HD audio is megy tökéletesen. Be kell valljam sokkal kényelmesebb kezelni, mint egy médialejátszót. Rengeteget csapongok filmek között, nekem ez kánaán
Egy dolog zavar, bizonyos ideig tökéletes a lejátszás, majd el szeretnék indítani egy filmet és diavetítés lesz belőle. Akármit csinálok úgy marad, restartolnom kell, hogy megjavuljon.
Az XBMC testreszabhatósága kiváló, nagyon bejön. A függőleges szinkronizálás menüpontra még nem jöttem rá mire jó.
Köszönöm a tippeket, privi segítségeket. Eddig nem igazán hittem, de világos, hogy van létjogosultsága a htpc-nek, még a legkiválóbb media és BD playerek mellett, vagy helyett is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- League of Legends
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest