- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy gáz, feldobtam a kérdést, hogy van-e értelme cserélni, szerencsére a többiek kiokosítottak
Úgy voltam vele, hogy ha már a D1 sem elég, akkor baj van. Kell mellé egy 3D képes Egreat, aztán kiderült, hogy a médialejátszók kezdik dobni az iso lejátszást, most már a menü sem fog menni. Eladom a lejátszókat és 55-60"-ig bőven elég lesz egy kisebb Dune. Tapasztalatból mondom, már a 101 is hozta a Smart sorozat kép és hangminőségét, tehát az új 3D modellek is fogják, a kicsik is. Ellenben amit nem tudnak, arra jó lesz egy HTPC, ahogy ezzel látnék el NAS, és csomó egyéb feladatot, ezért kell nekem viszonylag erősebb hardver, jó sok USB bemenettel. Úgyhogy minden valószínűség szerint mindkét oldalt erősíteni fogom
Ha maradéktalanul elégedett leszek a HTPC hangjával (ettől félek egyedül, a képtől nem), akkor mehet a Dune másik helyiségbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest