Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- 
			  PROHARDVER! Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

priti addikt válasz  dabadab

üzenetére dabadab

üzenetéreJa hogy az Llano is a CCC-ben van és semmi külön driver mi? Ó hát akkor felesleges tényleg, azt hittem valami alaplaphoz kiadott driverrel megy. Ó ez így fincsi. Pláne ha még valami venti is lenne a külsőn, mi a fenének zúgjon ott még az is, ha meg nem zúg akkor meg még fűt is. Á biztos nem. Ha alaplapot cserélnék tuti én is ilyet vennék, így már tényleg semmi értelme a külsőnek ha csak filmre kell. Mondjuk elég drágák ezek a kis ITX-es belépő szutyik, meg mér' PCI-E van rajtuk, mér' nem PCI a hangkarinak? Minek bele a külső VGA akkor? CFX-ben a belsővel? Búúú, de minek? Van aki ITX lapos mini géppel Llano-val játszik? pff, nemtom én ezt követni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest