- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Hali!
Olvasgatom a fennkölt hozzászólásokat és örülök neki hogy sok ilyen értelmes emberrel vagyok körülvéve ... a többiek meg nem érdekelnek!
Szóval nekem tetszett ... a Max Payne-nél mindenképp jobb!
Én értettem a Matrix-ot és a Reloaded-et is (máramennyire lehet), engem a játék hangulata fogott meg! Nekem tetszik ez a ''fantasztikum''!
Végre nem csak lőni kell mint a csökött! Ez a játék (már bocsánat) nem a ''Kvékereknek'' való ... a másik hasonló társa lehet talán az Indiana Jones ...
A grafika elfogadható, Igaz nem egy Doom III, de kívánom nektek hogy az összes játék úgy nézzen ki mint azÉs az emberek 95%-a szar játéknak fogja tartani!
Hogy miért? Mert NEM FUT A GÉPÉN!
Nekem tetszettek a verekedős jelenetek, bás a sofőrködés tényleg beteg, de van ez így! Nem lehet egy ennyire összetett játék tökéletes! Lehet hogy a DoomIII szebb lesz + jobbak lesznek a hangok, de csak 320*200-ban ''élvezhetitek'' min detailon és szaggatni fog ...
Így szar, úgy fostalicska meg minden ... nekem pl. tetszett az egész úgy ahogy van! Sőt haveromnak is tetszett, neki sem szaggatott, pedig GF2 ti van a gépében!
Nem azok a jó játékok amikhez 3 GHz-es gép 1 GB memó és 256 megás videókártya kell, hanem azok amelynek a hangulata megfogja az embert! Igaz ez személyenként változik! Nem tetszhet minden mindenkinek!
El lehet mondani mi nem tetszett benne de nem ilyen agyhúgyköves módon ...
Nem tetszett? OK, legyen! Nekem pl. a Quake nem tetszik ... sz@r ahogy egy páran mondanák!
És mégis milyen sokan játszanak vele ...
Ja és mellesleg akinek kifagy a játék ... Ha a Deviance-től ''vettétek'' meg a game-t akkor lehetséges a dolog!
Nem jó az úgynevezett Crack file hozzá ... Ez a file valószínűleg a jogtisztaságot igazolná, vagy ''nemtom''
Keressetek FLT-set, vagy tegyétek fel az 1.51-es patch-t és ahhoz keressetek ilyen jogtisztaságot igazoló crack file-t
VISZONT 1 dolog nekem sem tetsztett ... Túl sötét és hiába állítom a gammát ...
Ha meg Allow gamma enabled akkor átvált valami szörnyű beállításra (szerintem max 256 szín és társai) és világít mint barom ?
Valakinek ötlet? És bocs ha kicsit indulatos és hosszú voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest