- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
keresem az eredeti játékot, aki eladná jöjjön ide:
Bővebben: link -
BuVi
csendes tag
Azt írják hogy minimum gépigény penti3-as gép meg satöbbi.Nekem penti2-es gépem van és tökéletesen megy míg a haveromnak a penti4-esén szaggat.Ez hogy lehet??
-
PB 22
tag
Felhagytam vele. Unalmassá vált.
Amúgy hasonló bukta mint a C&C Renegade volt annak idején. -
Johnny25
csendes tag
Skacok kell Matrix kod?
-
Johnny25
csendes tag
válasz
DJ Mixer Pro #10 üzenetére
Hé kell valakinek az Enter the matrixhoz kodok?
-
Lazsa Boy
aktív tag
Király vagyok vagy inkább ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lazsa Boy
(lelkes újonc)lettem
Lazsa Boy
(lelkes újonc)lettem
Lazsa Boy
(lelkes újonc)lettem
Lazsa Boy
(lelkes újonc)lettem -
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Mindegy, hogy milyen a játék csak végre már árulja el valaki, hogy mi a ****ért lép visza ***dows-ba amikor jönne a mikor meg kellene menteni Morpheus-t?
Felraktam a 1.51 meg az 1.52 de az semmit se változtatott csak indulásnál!!!
Kérek valakit nagyonszépen!!!!! Kérek valakit nagyonszépen!!!!!Kérek valakit nagyonszépen!!!!!Kérek valakit nagyonszépen!!!!!Kérek valakit nagyonszépen!!!!! -
miller
tag
Ezek után csak azt tudom mondani: kár hogy igy eltolták ezt a játékot...
-
Gaius
tag
Hi!
Mondom az ''élményeimet''. Először is a konfig: AMD 2400+, Radeon 9700 128 MB, 512 DDR 400, 4*AA, 8*Anisotrpoic...
A játék hasított, nem volt semmiféle szaggatási problémám. Mondjuk durva is lett volna ezen a gépen....
A játék hangulata iszonyatosan jó lett. A hangok Audigy-vel, 5.1-es hangfalakkal eszméletlenek. És itt el is fogyott a pozitív dolog.
A grafika ocsmány, kocka kerekek, csúnyán elhibázott ''előre megírt'' scriptek. Erre példa az, amikor a repülő kerekét kell kilőni és nem sikerült a földön. Már emelkedett a gép, erre eltaláltam a kerekét, majd mutatta a progi szépen lassítva, hogy a földön!!!! levő gép kerekének vége..... Hát mit mondjak...
Én is gondoltam arra, hogy mivel nyomorék Intel és Nvidia logóval van minden kirakva, hogy AMD-ATI párosítással gáz van. De nem ez a baj.
A harcok jók, élmény a kung-fu. De az nagyon nem tetszik, hogy speciális helyeken lehet csak használni pár speciális mozgást. Nem tudok mindenhol akkorát ugrani, nem tudok mindenhol átrepülni az ablakon, stb-stb....
Ez az egész egy rendkívül rosszul megírt játéktermi game.
Szégyen ilyet kiadni manapság.
Az irányítás nagyon gáz. Jópár játékot toltam már életem során, C64-től kezdve. Merem azt állítani, hogy megtanultam már a fortélyokat. De amit ez a game előad irányítás címszó alatt, az pofátlanság.
Kár volt a majdnem egy óra filmért, kár volt így lejáratni a filmet.
És főleg kár az a 4GB hely, amin egy nagy NULLA terpeszkedik. Pont.
Maradok a Vice City-nél. Az példa arra, hogy kell kiadni ma egy játékot. -
miller
tag
Végigolvastam a témát és másnak is van ilyen problémája egy AMD+Ati konfigon, ezek szerint tényleg a grafika a nagyon gyenge pontja a játéknak. Kár...
Azt még mindig nem értem miért nem lehet a detail-en állítani? -
miller
tag
Más valakinek van ilyen jellegű tapasztalata a játékkal?
-
miller
tag
Nekem tetszik a játék, a játékmenet meg a verekedések sokszínüsége illetve a kameramozgások. Egyvalamivel viszont nagyon nem vagyok kibékülve, az a grafika, illetve egyes pályákon a grafika.
Én 1024*768- ban játszom 4xAA + 2xAnizo egy 1.3 Celeron + Geforce 4 MX 440 + 43.xx Detonator konfiggal szaggatás nélkül. Viszont szerintem a detail elég alacsony lehet, frankón kocka kerekei vannak az autóknak + fegyvereken és a ruhákon is észre lehet venni hogy nincs bilinear filter (ez az autopályán jól látszik).
Ez csak nálam van így az MX 440 miatt? Egyáltalán hol lehet részletességet állítani?
Nagyon zavarnak a kocka kerekek!!!! Vagy a játék ilyen gagyi grafikailag? -
DummyBoy
senior tag
Hali!
Olvasgatom a fennkölt hozzászólásokat és örülök neki hogy sok ilyen értelmes emberrel vagyok körülvéve ... a többiek meg nem érdekelnek!
Szóval nekem tetszett ... a Max Payne-nél mindenképp jobb!
Én értettem a Matrix-ot és a Reloaded-et is (máramennyire lehet), engem a játék hangulata fogott meg! Nekem tetszik ez a ''fantasztikum''!
Végre nem csak lőni kell mint a csökött! Ez a játék (már bocsánat) nem a ''Kvékereknek'' való ... a másik hasonló társa lehet talán az Indiana Jones ...
A grafika elfogadható, Igaz nem egy Doom III, de kívánom nektek hogy az összes játék úgy nézzen ki mint azÉs az emberek 95%-a szar játéknak fogja tartani!
Hogy miért? Mert NEM FUT A GÉPÉN!
Nekem tetszettek a verekedős jelenetek, bás a sofőrködés tényleg beteg, de van ez így! Nem lehet egy ennyire összetett játék tökéletes! Lehet hogy a DoomIII szebb lesz + jobbak lesznek a hangok, de csak 320*200-ban ''élvezhetitek'' min detailon és szaggatni fog ...
Így szar, úgy fostalicska meg minden ... nekem pl. tetszett az egész úgy ahogy van! Sőt haveromnak is tetszett, neki sem szaggatott, pedig GF2 ti van a gépében!
Nem azok a jó játékok amikhez 3 GHz-es gép 1 GB memó és 256 megás videókártya kell, hanem azok amelynek a hangulata megfogja az embert! Igaz ez személyenként változik! Nem tetszhet minden mindenkinek!
El lehet mondani mi nem tetszett benne de nem ilyen agyhúgyköves módon ...
Nem tetszett? OK, legyen! Nekem pl. a Quake nem tetszik ... sz@r ahogy egy páran mondanák!
És mégis milyen sokan játszanak vele ...
Ja és mellesleg akinek kifagy a játék ... Ha a Deviance-től ''vettétek'' meg a game-t akkor lehetséges a dolog!
Nem jó az úgynevezett Crack file hozzá ... Ez a file valószínűleg a jogtisztaságot igazolná, vagy ''nemtom''
Keressetek FLT-set, vagy tegyétek fel az 1.51-es patch-t és ahhoz keressetek ilyen jogtisztaságot igazoló crack file-t
VISZONT 1 dolog nekem sem tetsztett ... Túl sötét és hiába állítom a gammát ...
Ha meg Allow gamma enabled akkor átvált valami szörnyű beállításra (szerintem max 256 szín és társai) és világít mint barom ?
Valakinek ötlet? És bocs ha kicsit indulatos és hosszú voltam! -
Sanya
nagyúr
válasz
DJ Mixer Pro #1 üzenetére
Szia DJ_Mixer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagy???????????????????????????????????
Végignyomtam a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
De nem fogom elővenni mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Grafika siralmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
és ne használj annyi felkiáltójelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sanya
nagyúr
válasz
Szia DJ_Mixer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagy???????????????????????????????????
Végignyomtam a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
De nem fogom elővenni mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Grafika siralmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
és ne használj annyi felkiáltójelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hege
tag
Hi All!
Kérem szépen, ne hasonlítsuk már a Colin 3-at az Enter The Matrix-hez! A Colin szerintem jól néz ki. Aki a hibákat helyezi előtérbe az nem érdemli meg,h játszon vele. Már a 2 is nagyon szép volt és a 3 mindenképp előrelépés, de itt most nem a Colin-ról van szó. Az Enter The Matrix 4 CD. Szépen fel is pakolja mind a 4-et. Majd 3.5 Gb! A grafika itt tényleg szemmel láthatóan gyenge. Néhol annyira zavaró, hogy a játékélmény rovására megy. A Colin-ba bele lehet kötni, itt viszont egyértleműek a hibák. Pl. Autós jelent : a kerék es a kormány minden csak nem kör, de még csak nem is sokszög ( Sőt, nagyon kevés szög) ugy 6-8 MAX! ) Néhol az árnyékok is kockásak ...
Szóval ezt is csak a film adja el. Amugy a játékban a repüllőtér falán hatalmas Pentium4 és nVidia ''plakátok'' díszelegnek, ugyanúgy, ahogy a CD boítón is)
Hu, lehet azert nez ki szarul a game a gépemen , mert Intel helyett AMD proci és nVidia helyett ATI kartya van a gépemben
OFF
Még valami! Nem vagyok egy nagy hal itt a forumon, de jo lenne, ha itt a pH-n nem szaporodnának el az olyan hozzászólások, hogy ez egy sz@r amaz meg f*s ...
Irjátok le, hogy mi miért nem tetszik, hol láttatok szebbet, jobbat, vagy csináljatok jobbat, ha tudtok. Attól nem leszünk, okosabbak ha fikázunk valamit mert az a divat.
A pH-nak van a legjobb fóruma, ne b@sszuk el hülye hozzászólásokkal!
ON
Udv.:Hege -
mura81
senior tag
válasz
Sixkiller6 #46 üzenetére
Sajnos megoldásom nincs, de nekem is kifagy a Save Morpheus (asszem ez az epizód neve) résznél. Én sem tudom miért. Remélem vlaki okosabb majd elárulja mi a gond.
-
reg1
tag
Ekkora fostalicska gammát rég nem láttam....marha vegyes mert vannak iszonyatosan jól megcsinált részek de a 80% a igazi pancser programozói munka,inkább kiadták volna 1 évvel késöbb de akkor normális grafikával és normáslis optimalizálásssal.......helyenként a szaggatások kicsit marhára idegesítőek, persze azt rohadt Nvidia kártyát kell kultiválni és támogatni mert ő adott pénz erre a sz***a .......
Komolyan mondom hogy ez már borzasztó hogy így elcsesszenek valamit........
A másik ilyen f**talicska a COLIN 3 , azt is marhára beharangoszták azt szevasz,milyen grafikát csináltak már hozzá???A star wars os Chubakka hangtól elkezde érdekes ARCADE játék lett belőle.......
Na jó asszem ez a 3,3GB nem marad a vinyómon,az tuti........ -
Sixkiller6
őstag
Lenne egy kérdésem, a Truck című epizódnál kifagy (ill. kilép desktopra) a gáme. Vkinek volt hasonló? Megoldás? Felbontás-változtatás nem használt. Tuning visszavéve: ua.
-
Thom!
veterán
Ez 1 nagy vakarék, nem játék undorító gané.
Fos grafika, a fizika épp 'elfogadható', a hangok azok ténykeg jók, viszont egyhangú a játékmenet, és a zsarúk is úgy szaporodnak, hogyha 1 a teremben vok akkor először 5 majd 30-an vagyunk, mi ez kérem szépen??????????????? -
tothjozsef
aktív tag
Komolyan mondom, hogy ez az egyik legtanulságosabb topic. Grat!
-
Nimrod
addikt
válasz
Oszama Bin Láda #30 üzenetére
''...egy film még nem lesz jó a technikai trükkök garmadájától...''
Lásd Terminátor -
behappy
aktív tag
hmm... érdekes ''megnyilvánulás''ok.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Oszama Bin Láda #35 üzenetére
Szegények csak megne tudják milyen szarok.
-
DJ Mixer Pro
tag
válasz
Oszama Bin Láda #36 üzenetére
Tudom, de már leszoktam róla !!! A kérdés még mindig adott !!!
-
rup1u5
nagyúr
Ide muszáj volt benéznem
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
válasz
DJ Mixer Pro #34 üzenetére
Ezt pont te kérdezed? Neked is volt jó néhány neved.
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Nem is lehetett, hiszen az eredeti sztori elvitte az egész filmet, még ha Keanu Reeves olyan volt, mint mindegyik filmjében: mint akinek halvány fogalma sincs róla, mi történik körülötte. Fishburne sem tartozik igazán az elsővonalbeli sztárok közé, Moss pedig, nos az ő színészi kvalitásait Cindy Crawfordéhoz tudnám mérni.
-
DJ Mixer Pro
tag
válasz
Oszama Bin Láda #32 üzenetére
Dehogynem tudom !!! Azért egy akkora katasztrófát amit ő csinált !!! Nehézlenne
nem észrevenni amikor minden újság arról írt, a tévék is !!! Miért kétnéven fórumozol ??? -
haris
őstag
válasz
Oszama Bin Láda #30 üzenetére
Nekem így is tetszett, és a színészekkel sem volt bajom.....
Egyébként én is várom a játékot, bár a trélert látva ez csökkent kicsit... -
Oszama Bin Láda
csendes tag
Tudod ki Oszama, nem?
-
DJ Mixer Pro
tag
válasz
DJ Mixer Pro #29 üzenetére
De miért jöttél ilyen néven : Osza....
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Ez mond oké, de egy film még nem lesz jó a technikai trükkök garmadájától. Egy eredeti ötletet is meg lehet rosszul valósítani. A jó filmhez jó színészek is kellenek, na meg a rendezés. Ebből a szempontból a Mátrix nem remekel.
-
DJ Mixer Pro
tag
válasz
Oszama Bin Láda #28 üzenetére
Hát Superman pl. a bullet time, a fantázia, a szereplők pont ilyen filmbe valóak !!!
Csak az nem tetszett hogy roh@dt telefonokon járkáltak !!! -
Oszama Bin Láda
csendes tag
Mixer áruld már el nekem, ha nem nagy kérés, hogy szerinted miért volt jó a Mátrix című film például. Kíváncsi vagyok a véleményedre.
-
Nimrod
addikt
Én a PC Games ehavi számában olvastam róla. Hááááát... a képek láttán nem dobok hátast az biztos, mert ez tuti, hogy nem fogja grafikában lenyomni pl. a Doom 3-at vagy au Unreal 2-t. De a feelingje miatt jó lehet
Csak nem ártana, ha esetleg Neo-t is irányíthatnánk -
DJ Mixer Pro
tag
válasz
Satan-Claus #23 üzenetére
Hmy.
-
MaUser
addikt
válasz
Satan-Claus #23 üzenetére
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
DJ Mixer Pro #22 üzenetére
Kérlek bocsáss meg nekünk egyszerű halandóknak DJ, hogy íly mostohán kezeltük ennél sokkal többre érdemes topic-odat! Ígérem ezek után írok egy script-et, ami óránként generál valami okosat, hogy a pici lelked nehogy a hanyagolásod miatt sérüljön. Amennyiben ez sem lenne elegendő, ígérem megkérem kedves ápoló barátomat a Székesfehérvári Szent-Gyögy kórház zártosztályán, hogy szervezzen a kedves bentlakóknak szabadidejükben internetes szabadfoglakozást, és ők kizárólag a Te témáidat fogják kommentárjaikkal gazdagítani. Remélem így rendben lesz, és ezentúl nem kell utálnod az ''ilyet''.
Szeretettel barátod, és fórumtársad: Satan-Claus -
DJ Mixer Pro
tag
Csak ennyi embernek van valamilyen hozzászólnivalója ???
Utálom az ilyet !!! -
DJ Mixer Pro
tag
-
DJ Mixer Pro
tag
Ennyien várják ???
-
klepto
addikt
Ez nekem új hír volt, de mivel én a szinkronizált gamékért élek-halok, ezért remélem, hogy az Angol nyelvű premiert rövid időn belül követi a Magyar szinkronos változat, és akkor ráugrok, mint macska az egérre
OFF
Remélem a film szinkronhangjait sikerűl megnyerni a játék szinkronizálására is
ON -
khalox
őstag
válasz
DJ Mixer Pro #14 üzenetére
Amióta rászabadultam az internetre (cirka 8 éve), azóta semmilyen újságot nem veszek... bár némelyik CD melléklet elég csábító, de akkor se...
-
Shim
őstag
válasz
DJ Mixer Pro #14 üzenetére
Na azé....
-
Shim
őstag
válasz
DJ Mixer Pro #12 üzenetére
Ez mingyán más! ( Egy a baj...olvass gam*rt! ez itt a reklám helye. A gam*rbe ment a pcguru összes szerk.je kivéve Bear. Tehát az a jó lap nem pc g*ru amibe egy rakat kezdő van...és nics ott brazil!!
-
Shim
őstag
válasz
DJ Mixer Pro #9 üzenetére
''magányosan járja a Mátrixot az űrhajójával !!''- ezt meg hogy? max a való világban, mert nem tudom elképzelni, hogy vki most az űrben repked-legyünk pontosak. A való világban felőlem repkedhet az űrhajójával, ott már asszem 2100at írnak ott elképzelhető.
-
biker
nagyúr
válasz
DJ Mixer Pro #7 üzenetére
hogy néz kia főhős?
hol láttuk már máshol? -
Shim
őstag
válasz
1. Szokj le a felkiáltójelekről.
2. Max Payne-bullet time. Vmi mintha rémlene...
3. Nem hiszem, hogy többször végig fogod nyomni a gamet, ez is csak egy hónapig (vagy eddig se) lesz téma.
4. Grafkót hanyagolni lehet, két hét múlva úgyis húdenagyonpixeles lesz. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
szerinted mennyire várjuk?
a Max Payne-t én vagy 3x játszottam végig,csupán a Bullet Time miatt..Ha megcsinálják a Bullet Time-ot film minőségben,az iskola utolsó 3 hónapjában ritkán látott vendég leszek -
DJ Mixer Pro
tag
Figyi, egy hónap múlva kiadják a MATRIX gaméjét !
Nagyon várom ! Ahogy a képeket nézegetem csak ámulok és bámulok !
Valami fantasztikus grafika ! A bulett time csodás mintha filmet néznék !
Jönnek tizen, bullett time és egy csodálatos mozdulat (ugrásból rugás , falonjárás stb.) és az összes kifeküdt ! Ha fegyverrel nyomulunk és jönnek, bullett time és lövés ! Mutatja ahogy a golyó belefúródik a testbe és placcs ! Ti várjátok ?
Mit gondoltok róla ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest