- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Androidos fejegységek
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
gratulalok, ez egy igen szivhezszolo, es meghato bocsanatkeres volt a korabbi banto dolgokert
mondossze DS-t, es azt a kategoriat, az olvasoit, illetve ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
en halgatok nehanapjan csajkovszki-t (mondjuk ettol nem tudom leirni a nevet) beethoven-t (oket bakelitrol), szovjet indulokat (lehet kovezni, de nekem tetszik az, a zenei mufaj is) vagy pl az istvan a kiraly-t....emellett megis leginkabb a progressziv house-t kedvelem, ez szol legtobbet (most is epp egy kozel 4 oras nick warren mix megy), de ettol ne vagyok sem tobb, sem kevesebb, mint te (ezek utan szandekosan kisbetu)
most mit szolnal, ha en pl azt mondanam, hogy aki komolyzenet hallgat, az a modernizacio ellen van, mitobb, visszamaradott tusko? (azert ezt a peldat hoztam, mrert nem tudom, te mit hallgatsz, de abban is talalnek kivetnivalot, hidd el)
szoval megegyszer gratulalok
Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- EA Sports WRC '23
- Androidos fejegységek
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- FLSUN V400 3D nyomtató megkímélt, 680 üzemóra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Dell Inspiron 5402 - 14" FHD / i5-1135G7 / 24 GB RAM / 512 GB SSD/ Szürke
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest