Hirdetés
- OLED TV topic
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
gratulalok, ez egy igen szivhezszolo, es meghato bocsanatkeres volt a korabbi banto dolgokert
mondossze DS-t, es azt a kategoriat, az olvasoit, illetve ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
en halgatok nehanapjan csajkovszki-t (mondjuk ettol nem tudom leirni a nevet) beethoven-t (oket bakelitrol), szovjet indulokat (lehet kovezni, de nekem tetszik az, a zenei mufaj is) vagy pl az istvan a kiraly-t....emellett megis leginkabb a progressziv house-t kedvelem, ez szol legtobbet (most is epp egy kozel 4 oras nick warren mix megy), de ettol ne vagyok sem tobb, sem kevesebb, mint te (ezek utan szandekosan kisbetu)
most mit szolnal, ha en pl azt mondanam, hogy aki komolyzenet hallgat, az a modernizacio ellen van, mitobb, visszamaradott tusko? (azert ezt a peldat hoztam, mrert nem tudom, te mit hallgatsz, de abban is talalnek kivetnivalot, hidd el)
szoval megegyszer gratulalok
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest