Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- eGPU tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
Ne haragudjatok, ha bántó dolgokat írtam, nem szándékos volt. Megközelítem máshogy.
Mindig lesznek olyanok, akiket kielégít egy D. Steel kötet, ráadásul e-book formájában.
Az e-book is könyv, hisz lehet olvasni, csak modernebb, mint az ósdi és elavult nyomtatott elődje. Danielle Steel is író, hisz több száz oldalon keresztül tartó történeteket talál ki, olvassák, vannak rajongói.
Bár nem vagyok benne biztos, hogy akik kiállnak mellette átélték-e már azt az érzést, mikor kezükbe vesznek egy nyomdaillatú Marquez könyvet. Többnyire ilyen-olyan előítéleteik (elvont, érthetetlen szüzsé), esetleg rossz tapasztalataik (írjá' olvasónaplót!) miatt kapcsolatba sem kerülnek vele.
Aktív témák
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- No Rest for the Wicked
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Synology RT6600AX Router
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs