Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
Ne haragudjatok, ha bántó dolgokat írtam, nem szándékos volt. Megközelítem máshogy.
Mindig lesznek olyanok, akiket kielégít egy D. Steel kötet, ráadásul e-book formájában.
Az e-book is könyv, hisz lehet olvasni, csak modernebb, mint az ósdi és elavult nyomtatott elődje. Danielle Steel is író, hisz több száz oldalon keresztül tartó történeteket talál ki, olvassák, vannak rajongói.
Bár nem vagyok benne biztos, hogy akik kiállnak mellette átélték-e már azt az érzést, mikor kezükbe vesznek egy nyomdaillatú Marquez könyvet. Többnyire ilyen-olyan előítéleteik (elvont, érthetetlen szüzsé), esetleg rossz tapasztalataik (írjá' olvasónaplót!) miatt kapcsolatba sem kerülnek vele.
Aktív témák
Aktív témák
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest