Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Apple MacBook
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneforall
csendes tag
Köszi szépen, nekem is a B és C szimpatikus, a C a Java miatt a B a szoftverfejlesztő szakirány elnevezés miatt. Nem tudom, hogy C# programozóként hogyan lehet elhelyezkedni, de Javaval biztosan könnyen el lehet.
Ahogyan olvastam már az elején kell szakirányt választani, de azon minden félév elején lehet változtatni.
Szakiránytól függetlenül 1. félévben van "Programozási alapismeretek 2+2", illetve 2. félévben "Programozás 2+2". Azt meg tudnátok írni, hogy ebben az első két félévben milyen környezetben mit programozási nyelvet tanítanak? Azért érdekelne, mert ezeket még a suli elkezdése előtt feltelepíteném magamnak, és gyakorolnám.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest