Hirdetés
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz
killiusz
üzenetére
Én C szakirányon végeztem, most államvizsgázok. Közép matekom volt, és emelt infóm (mind a kettőből), és első két félévben semmi újat nem tudtak felmutatni, csak a formalizálás volt új (infóból). Tehát hogy formalizáltan írod le a progit, specifikálod... kb... De nem volt vészes. Ez az infó része. A matek... Az nem olyan, hogy majd lesz valahogy. Elég keményen kérik számon az anyagot. A gyakorlatok még hagyján, de az elmélet + vizsga kombó be tud szopatni. A progos része a képzésnek egy vicc, röhögve teljesíthető, ha van hozzá affinitásod, sok új dolgot lehet tanulni, meg lesz fogalmad a dolgokról, de a kerettanterv lehetne up to datebb. Szerintem alapvetően nincs gond az IK-val, viszont sok olyan dolgot is meg kell tanulni, amit valószínűleg nem fogsz használni a leendő munkahelyeden (munkahelyeiden). Progból szemléletet ad, meg az alapokat jól leadja, de programozni (fejleszteni) nem az órákon fogsz megtanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest