- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robez88
tag
válasz
Francia91 #478 üzenetére
Én Dell E6410-ről váltottam 8560W-re (2820qm + 16GB Ram + Quadro K2100m + 256GB 850PRO). Abszolút előrelépés volt, nagyon elégedett vagyok a géppel. Programozásra, cad-solidwork tervezésre (munka) és általános napi dogokra használom. Méreteit tekintve egy kicsit furcsa volt a 14"->15.6" váltás, mert egy nagy dög a Dell-hez képest, de már megszoktam.
A CPU és a VGA közös hűtőágon van, egy ventillátorral, szóval komoly terhelésnél meg tud jönni a hangja, viszont remelkül lehűti a 45W+55W-os CPU&GPU párost. Nálam újrapasztázás után (MX-4) superPI+Furmark 30 perces futtatás esetén a max CPU hőfok 84°C, GPU 76°C (54%-os OC-vel a GPU magon és kb 30% a memória órajelével!)
Átlagos használatnál, ahol nincs komoly GPU igénybevétel, bekapcsolás után 10-15 percig elmegy passzívan utána minimum ventillátorfordulaton hűti a rendszert, szerintem egyáltalán nem zavaró. (BIOS-ba be lehet állítani azt is hogy hálózati feszültségnél automatán működtessen a hűtést).
Windows 10 (Pro 64bit) - zel használom, minden tökéletesen működik, nem találkoztam semmiféle anomáliával. Windows 10-es topikban lehet olvasni leállítás, hibernálás, driver összeomlást problémákról, nálam nem fordult elő.
A gyengébb kijelzőm van (1600x900, non-dreamcolor), ezzel is elégedett vagyok, fényerő-határok megfelelőek.
A billentyűzet szerintem az egyik legjobb, két kézzel rátenyerelve sem lehet horpasztani, nagyon masszív, hosszú úton járnak a gombok, relatíve halk. Sok, több tíz oldalas beadandót írtam rajta, nem hiányzott a külső billentyűzet. Ami nekem zavaró/hiányzik az a kulzorbillentyűk méretei, illetve a billentyű háttérvilágítás (ez lehet orvosolni).
Touchpad mérete tökéletes számomra, sokszor egér nélkül használom mert jól működik a multi-touch és a pozícionálás is. Hangszórókról sajnos nem tudok nyilatkozni, nem használom.
ODD caddy-t vásároltam 6$-ért, abban figyel a merevlemez.Nem lehet váltani, dedikált GPU nélkül el sem indul a gép.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HDMI topic
- BestBuy topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged