- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Béta 2 fent van.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Gomez86
őstag
A jelenlegi zárolt képernyőn sem lehet kezelni az appokat ha nem úgy van beállítva. Illetve lehet ha úgy van.
Semmi nem változik ebben.
Minden létező telefon kiteszi az értesítést, vagy elrejti beállítástól függően."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Teal'C
veterán
Lezárt biztonsági képernyőnél nem lehet USB portot csatlakoztatni még AA-sem. Megjelenik egy ikon és azt írja oldjam fel a készüléket és csatlakozzak újra. Ki lehet egyébként kapcsolni, a gondom igazán az hogy nem lehet biztonságos helyhez vagy eszközhöz társítani.
[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
The new iOS looks good
-
zzola
titán
S24-en belefutottam egy hibába. Spotify, lelövöm az alkalmazást, lezárom a kijelzőt majd megnyomva az oldalsó gombot, lent az alsó sávon ott marad az alkalmazás, ki is lehet bontani, de gombokra nem reagál.
-
TODI1111
veterán
"A navigációs sávot nem tudom el rejteni mint eddig."
Szerintem erre várnunk kell a végleges verzióig és, hogy újra kompatibilisek legyenek a Good Lock modulok.
Nekem az új akkumulátor kijelzés nem tetszik, remélem, hogy majd a quickstar modullal visszaállítható a sima szám kijelzés.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Nos nekem egyenlőre tetszik, nagyon pörgős semmi lag.
1 dolog van
A navigációs sávot nem tudom el rejteni mint eddig.Viszont tetszenek az új ikon megoldások az értesítésnél, a zárképernyő média vezérlés, a WiFi ikon. És talán egy leheletnyi gyorsabb az újlenyomat olvasó is pedig még üveg is van rajta.AA is megy hibátlanul.
Még ismerkedünk!
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Azt már régóta tudjuk, hogy a google és minden mobilgyártó gyakorlatilag"mindent" tud a használáról. Valami olyat mondjatok amit nem tudunk. Itt azon volt a hangsúly, hogy "bárki", ami azért messze áll a valóságtól.
"illetve bárki megnézheti/kezelheti üzeneteinket és a többi, ott megjelent appot a zárolt képernyőn. "[ Szerkesztve ]
-
ujvendeg
tag
Mondok 15 féle módot, de most csak egyetlen "varázs-szó": telemetry. De ahol jelen van a Google, azt is tudja, mi lesz holnap a "veterán" úr ebédje. (Igen, mindez elmélet és gyakorlat, viszont igaz, mindehhez kellene némi ismeret a mobilok működési elvéről, plusz törölni az áldott naivságot....az egész holmi, amit internetnek neveznek, a hadseregtől került a polgári piacra...ezek után van még kérdés?)
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Az A52S-em nincs, és mégis egy laggoláscsomag mára az egész. Cserébe ugyanazokkal a bugokkal, mint újkorában, amikor legalább gyors volt. A 14-es droiddal még a kedvenc játékaim is mehettek a kukába. Rá is néztem most, 2 hónap honorozás után, nem is értem, hogy bírtam még használni.
TODI1111: Ahogy bármi mást is bármikor megváltoztathatnak a telefonodon.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
félisten
-
HThomas
őstag
Ha jól látom a frissítés után a kamera beállítások egy részét elrejtik és csak egy plusz gombnyomás után lesznek elérhetőek? Jelenleg az összes fontos beállítás látható és elérhető két oldalt, a keresőkép mellett.
Mi értelme van az ilyen össze-vissza UI átszabásoknak? Ennyire nem tudnak már értelmes fejlesztést kitalálni, és tönkre kell barmolni azt, ami eddig jó volt?
-
Teal'C
veterán
Vajon működnek rajta a bankos appok?
Tavaly mikor feltettem működtek."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Predatorr
őstag
Tehát (tovább) lassulnak a készülékek, cserébe gondolatainkat is kitalálják, illetve bárki megnézheti/kezelheti üzeneteinket és a többi, ott megjelent appot a zárolt képernyőn.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest