Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Zártam
-
a_tesz
Korrektor
fórummotor, egy ideje már
lásd:Bővebben: link, rios vagy ri/os kulcsszóval rákeresve akad egykét találat -
faster
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Egy-két mondatban megválaszolható kérdésnek ott van az aktuális OFFTOPIK, fölösleges neki új témát nyitni, egyébként a_tesz megmondta a frankót.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
akkor kiválasztod az >ADATAIM<-at, és átírod a jelszót valamire, amit nem felejtesz el. és akkor azt fel is írhatod...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
írd föl

-
(ÉN)közPONT
őstag
Rookie kérdés lehet ,hogy kérdezték de én még nem tudom a megoldást
Hali a kérdésem az lenne ha a jelszavam fejből már nem tudom és mondjuk szükséges 1 rendszerinstall akkor ,hogyan vagy kitől tudom megszerezni a jelszavam ? Pl törlödik a mail amibe elkülték stb
1000 THX
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
lásd:

egy jelszóemlékeztetős dolog nem jönne épp rosszul ezek szerint. ha meg már van ilyen a jelenlegi motorban is akkor meg jól el lett dugva