Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Hehe. Tudom, hogy nem sokat jelent, de az eOS már a 7. a distrowatch-on
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Nyilván, aki megnézi, az általában beleszeret. Én distrohopper voltam.......amíg meg nem találtam a Lunát.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
1. Ha üresen hagyod és ütsz egy Enter-t, akkor legközelebb már nem kell beírnod semmit
2. Nem tudja? Az mit jelent? ZIP-et elvileg tudnia kellene alapból, a rar nincs fent, azt kell külön telepíteni. Szóval, mit mond? Milyen hibaüzenettel nem tudja kibontani?Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Nah a probléma az lehet, hogy abszolút útvonalak vannak a zipben, amit alapból a fájlkezelő nem tud kibontani. Valami -x paraméter kell neki, hogy működjön, de azt csak parancssorból tudod szerintem megadni.
Itt nézelődj:
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Nah isis unstable. Még nem az igazi, de alakul.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Üdv
Felraktam a Freya beta1-et. Eddig gromek, de valakinek sikerült feltolnia a tweaks-et is?
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Béta1, de qrva jó eddig
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Szerintem nálad valami PEBKAC lehet. A Luna egy kivételtől eltekintve atomstabil. A Files szok' néha random megdögleni, de egy jólirányzott Nautilus meg szokta oldani A tárolóknál szoktál a hozzáadás után apt-get update parancsot használni? Felteszem igen....
wine csont nélkül települ, playonlinuxot még nem próbáltam.
A Freya eddig egész jó. Nem döglik, de egyszer kellett egy reboot, mert a grafikus felület egyszerűen nem érzékelte az egérgombokat. Amit eddig használtam Lunan, az minden megy(napi dolgok+munka). A Tweakset hiányolom, de a dconf-editor egész használható ideiglenesen. Nekem mondjuk a grafikus újítások nem mindegyike jön be, de ez má egyéni ízlés kérdése Az idóta scrollbar viszont eltűnt, ez tetszik
Arsenal FC - Go Gunners!
-
-
Aethelstone
addikt
Állítólag megy a tweaks is Freyával.
sudo add-apt-repository ppa:mpstark/elementary-tweaks-daily
sudo apt-get update
sudo apt-get install elementary-tweaksArsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Nos, úgy döntöttem jópár hét próbálgatás után, hogy a Freya Beta1 nekem alkalmas első számú rendszernek.
MTP működik, tweaks működik, Java működik.....csókolom
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Nos, visszaálltam Luna-ra. Még nem stabil ez a Freya. A Luna meg elpuszíthatatlan. Kivéve ezt a rohadt random Files összeomlást, de az mindig is megvolt
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Megmondom őszintén, hogy nem próbáltam Sorry...
Nekem nem hiányzik a desktop eme formája. Az a kb. 6 shortcut bőven elfér a plankon is.Tudom, hogy Te is tudsz guglit kezelni, de van egy másik találat is:
http://elementarytips.blogspot.hu/2013/03/enable-desktop-icons-in-elementary-luna.html
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Heyjó!
Na mi van? Kihaltunk?
Arsenal FC - Go Gunners!
-
-
Aethelstone
addikt
Én elhagyom az eos-t. Xubuntu 14.04 és néminemű reszeléssel ugyanott vagyok.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Nos, az eos-nek vanna bosszantó hibái, amiket a Freya-nak kellene kijavítania, de a kanyarban sincs. Másrészt nem tetszik a Freya irány túlzottan....a beta1 alapján. Szóval, van egy 14.04 alapú, stabil OS-m, amibe beletúrtam azokat a dolgokat, ami az eos-ben tetszett Ennyi.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Nos, tettem még egy próbát a Freyaval és már eléggé stabilnak tűnik. Szóval, egyelőre ismét marad
Arsenal FC - Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
- Microsoft 365 Personal (QQ2-01744) - 1 éves előfizetés BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest