Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Amikor megláttam ezt az os-t, egyből tettem fel, szóval nem vártam, és nem is tudtam róla hogy létezik.
Ha jól olvastam vannak akik már feltettek, és eddig nem írtak hibáról és egyéb külföldi oldalak se írták hibákat, csak annyit, hogy első indítás után rögtön lesz egy fc, de ezen kívül semmi
Aethelstone: igen volt update mindig. Zenelejatszo volt olyan sokszor hogy csak így beugrott egy másodpercre, de ezt ransom csinálta, 2 percre rá jó volt, fel óra múlva kB megint nem nyílt meg.
KB mennyi idő innentől számolva egy stable verzió? (tűkön ülök) vagy mehet már napi használatra?
Bőven elkapott az érzés 2 hónap Luna után
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest