- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Amikor megláttam ezt az os-t, egyből tettem fel, szóval nem vártam, és nem is tudtam róla hogy létezik.
Ha jól olvastam vannak akik már feltettek, és eddig nem írtak hibáról és egyéb külföldi oldalak se írták hibákat, csak annyit, hogy első indítás után rögtön lesz egy fc, de ezen kívül semmi
Aethelstone: igen volt update mindig. Zenelejatszo volt olyan sokszor hogy csak így beugrott egy másodpercre, de ezt ransom csinálta, 2 percre rá jó volt, fel óra múlva kB megint nem nyílt meg.
KB mennyi idő innentől számolva egy stable verzió? (tűkön ülök) vagy mehet már napi használatra?
Bőven elkapott az érzés 2 hónap Luna után
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs