Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Sziasztok,
Ebbe a topic.ba még nem irtam , eddig az Ubuntu-s forumba irogattam , de ha már van saját foruma az elementarynak
2 hónapig használtam luna-t, nagyon nagyon szerettem a hibái ellenére is (sok ppa nem ment nki, meg csomagfrissitésnél irt ki internet hibát, meg a zenelejátszó néha úgy dönttt megnyilik néha meg nem) jelenleg (1 hete) ubuntu 14.04.1-en vagyok. Linuxot az elején android rom fejlesztésre kezdtem el használni és nekem dualboot win8.1 és linux, de amikor elementary volt fent , 99%ban azt az op-t használtam. A kérdésem most az lenne, mennyire mondható stabilnak a freya? VM-be már feltettem , de nem hiszem, hogy az mérvadó lenne. Szerintetek mehet win8.1 mellé már beta 1 is? És valaki tud arról valamit, hogy a frissitések milyen gyakran fognak jönni rá?Más kérdés, hogy aki azt használja software centerből enged mindent telepiteni? Luna ha jól emlékszem a wine-t és a play on linuxot nekem nem engedte :/
Elöre köszönöm a segitségeteket

(Mellesleg sztem a legszebb és leggyorsabb os amit valaha használtam és láttam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 hónapig használtam luna-t, nagyon nagyon szerettem a hibái ellenére is (sok ppa nem ment nki, meg csomagfrissitésnél irt ki internet hibát, meg a zenelejátszó néha úgy dönttt megnyilik néha meg nem) jelenleg (1 hete) ubuntu 14.04.1-en vagyok. Linuxot az elején android rom fejlesztésre kezdtem el használni és nekem dualboot win8.1 és linux, de amikor elementary volt fent , 99%ban azt az op-t használtam. A kérdésem most az lenne, mennyire mondható stabilnak a freya? VM-be már feltettem , de nem hiszem, hogy az mérvadó lenne. Szerintetek mehet win8.1 mellé már beta 1 is? És valaki tud arról valamit, hogy a frissitések milyen gyakran fognak jönni rá?
)