Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benex

senior tag

Sziasztok,

Ebbe a topic.ba még nem irtam , eddig az Ubuntu-s forumba irogattam , de ha már van saját foruma az elementarynak :D 2 hónapig használtam luna-t, nagyon nagyon szerettem a hibái ellenére is (sok ppa nem ment nki, meg csomagfrissitésnél irt ki internet hibát, meg a zenelejátszó néha úgy dönttt megnyilik néha meg nem) jelenleg (1 hete) ubuntu 14.04.1-en vagyok. Linuxot az elején android rom fejlesztésre kezdtem el használni és nekem dualboot win8.1 és linux, de amikor elementary volt fent , 99%ban azt az op-t használtam. A kérdésem most az lenne, mennyire mondható stabilnak a freya? VM-be már feltettem , de nem hiszem, hogy az mérvadó lenne. Szerintetek mehet win8.1 mellé már beta 1 is? És valaki tud arról valamit, hogy a frissitések milyen gyakran fognak jönni rá?

Más kérdés, hogy aki azt használja software centerből enged mindent telepiteni? Luna ha jól emlékszem a wine-t és a play on linuxot nekem nem engedte :/

Elöre köszönöm a segitségeteket :R

(Mellesleg sztem a legszebb és leggyorsabb os amit valaha használtam és láttam :C )

Új hozzászólás Aktív témák