Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nem arról van szó, hogy tele kell szemetelni az asztalt, nálam pl. Win alatt is tiszta szokott lenni, de előfordul, hogy egy-egy fontosabb file-t ki szoktam dobni oda, amit szem előtt akarok tartani egy rövid időre (hogy ne feledkezzek meg róluk - jellemzőek doksik, pdf-ek). Le lehetne dobni a dockra is, de egyrészt plankre nem lehet alapból, másrészt nekem ott mutatnának gázul. Én is a tiszta asztal híve vagyok, de azért nem feltétlenül olyan áron, hogy teljesen le legyen zárva az asztal és lehetőség se legyen semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest