Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Én csak normál fokozaton játszom még, de legalább két, inkább három ellenfelet azelőtt le lehet nyomni, mielőtt kiépítkezne. Rendezkedj be villámháborúra, és olyan karaktert indíts, ami legalább Tech+1-es, ha már nem szereted a mágiát... bár őszintén bevallva a sok champion, a zseniktől eltekintve semmire sem jó (csak a bónusz, amit hoznak), annyi pénzből, amennyiből fel lehetne fegyverezni egy hirót, komplett hadsereget állítok össze.
Mondom, 0. körben Warfare, a nyolcadik körben 7/7-es (vagy 7/6-os, 3 movementtel) Axe pali tökéletes tank, bármit szétszed, ha felállsz vele a dombra, plusz deffel akár tizes védelme is lehet, nemigen üti meg semmi.... hagyd, hogy a színe elé járuljanak a ellenfél egységei, lever mindent.Tetszik, mikor random generál kalandozó partikat is, hostile persze... jött valami sebhelyesarcú ranger, kicsit lebecsültem, volt vele két farkas, egy görbehátú, meg valami haatalmas böszme izé 26-os attakkal... mikor íjazni kezdett a boss, akkor már anyáztam egy kicsit... a mágia persze megoldotta a dolgot, addigra 18-as INT-tel Jánoska már potenciális veszélyforrás volt...
Szóval 11. körben egy Axe.. és ne várj semmire, foglalj városokat.. három várossal már igen szépen lehet fejlődni.
szerk: sima normál fokozatú random map... vagy semi random vagy.. szóval new game

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest