- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
Az jó. Láttad, hogy valaki felfedezte, és a fejlesztők is megtalálták sőt javították már a hibát, miszerint játék betöltése után az AI játékosok egy kör alatt befejezik az aktuális építésüket a városaikban?
Nekem az tűnt fel, hogy az egyik csapatát (két vagy három közepes erősségű hőssel együtt) jópár körön át állomásoztatta egy mezőn, mintha megfelejtkezett volna róla. Láttam, hogy van köztük olyan, amelyik körről körre regenerálódik, de úgy emlékszem, azután is ott dekkolt a csapat még egy ideig.
Nálam már némely AI ellenfél befejezte a settling fázist, már egy kicsit kezd utálni

Még nem vagyok sokkal előrébb az aktuális játékomban, de nekem is nagyon tetszik egyelőre. Ott van a "one more turn" feeling rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i3 13100F , RTX 2060 Super , 16GB RAM , 512GB NVME
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt, szép állapot 100% akku (76 ciklus) Apple garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest