Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Ahogy látom nem úgy sült el, mint a topiknyitó szerette volna.
-
cizoe
őstag
Szeretném feltuningolni a szobabiciklimet. Pörgős felnire meg pár neonra gondoltam, ha esetleg diszkóba mennék, tudjak vele feszíteni. Tudsz segíteni mester?
-
hucsikoi
senior tag
Szia!
Jújj de örülök ennek a topiknak.
Mindjárt lenne is egy kérdésem.Va nekem egy hydro-pneumatikus hintalovam, amit szeretnék feltuningolni. Tudsz ebben segíteni? Tudod ez egy gyerekkori álmom és nagy boldogsággal töltene el, ha különböző színű neonokkal feltuningolnád. 
-
kételkedem
addikt
Ezt a fórumot azért nyitom, mert sokaknak van elektromos rollere, biciklije. Ezekhez lehet csinálni neont stb. Ha valakinek segítségre lenne szüksége, az írjon vagy segíthet másnak is. Lennének ötleteim is csak nem vagyok benne biztos, hogy meg tudom csinálni. Ezzel lehet más is így van, tehát ezért nyitottam a topikot. Tudom, hogy van a Hobby elektronika topikja, de ez másról szólna pl.: tuning, neon, hangszórók, stb. Tehát ha lehet, kérlek ne zárjátok be ezt a topikot.

Így még mindig nem értelmes, de legalább olvasható

-
-
benyo1997
csendes tag
Ezt a fórumot azért nyitom mert sokmindenkinek van elektromos rollere biciklije vagy vmi mása és ezekhez lehet csinálni neon-t stb. és ha valakinek segítségre lenne szüksége írjon vagy segíthet másnak is éselősszőr lennének ötleteim is csak nem vok benne miztos hogy meg tom csinálni és ezzel lehet más is így van tehát ezért nyitottam és tom hogy van a Hobby elektronika topikja csak az nem ilyen me itt mást is csinálunk pl.
uning, neon, hangszórók, STB.Tehát kérlek ne zárjátok ok nélkül mivel nem ugyanaz
Thx!!! 
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindjárt lenne is egy kérdésem.Va nekem egy hydro-pneumatikus hintalovam, amit szeretnék feltuningolni. Tudsz ebben segíteni? Tudod ez egy gyerekkori álmom és nagy boldogsággal töltene el, ha különböző színű neonokkal feltuningolnád. 
uning, neon, hangszórók, STB.Tehát kérlek ne zárjátok ok nélkül mivel nem ugyanaz
Thx!!!