Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunspikey

őstag

válasz Vesa #16895 üzenetére

Mi 2018-ban lettünk BMW-s család előtte én audi A6-al jártam, nejem mercis volt.

A sztori úgy kezdődött, hogy feleségem C kupé mercije már 10 éves lett, eladtuk. Besétáltunk a merci szalonba, mert tetszett neki a GLC. És ott jött a shock hatás - tényleg minden recsegett a szalonban kiálított autóban illetve szuzuki szintű ajtó megoldások, műszerfal felület fogadott - nagyon nagy pofon volt. Az egyik barátunk ajánlott egy BMW flottát üzemeltető céget akik mondták hogy most érkezett egy hófehér 320xd GT kupé full extra, M paket. Megnéztük és a nejem már nem volt hajlandó hazamenni nélküle. Aztán én cseréltem az audit, mert az is 12 lett, hoztam a cégtől ahol dolgozom finnyázva eladásra egy sima egyszerű kis F31 318d-t, gondoltam jó lesz ez, olcsón adják, majd veszek belőle rendes audit :D De mire Frankfurtból haza jöttem vele én úgy bele szerettem, hogy maradt. Most ugye ő is öreg lett, eladtam és rendeltem egy iX1-et, amit ki sem próbáltam, nem mentem ilyennel egy métert sem, mert olyan szinten ráéreztem arra hogy minden BMW ad nekem szubjektív módon valami megfogalmazhatatlan komfortot, hogy vakon simán lerendeltem - tutti jó lesz. A szalonban kívülről megnéztem egy sima x1 dízelt, nekem szép - ennyi elég is :D

Új hozzászólás Aktív témák