- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Mi 2018-ban lettünk BMW-s család előtte én audi A6-al jártam, nejem mercis volt.
A sztori úgy kezdődött, hogy feleségem C kupé mercije már 10 éves lett, eladtuk. Besétáltunk a merci szalonba, mert tetszett neki a GLC. És ott jött a shock hatás - tényleg minden recsegett a szalonban kiálított autóban illetve szuzuki szintű ajtó megoldások, műszerfal felület fogadott - nagyon nagy pofon volt. Az egyik barátunk ajánlott egy BMW flottát üzemeltető céget akik mondták hogy most érkezett egy hófehér 320xd GT kupé full extra, M paket. Megnéztük és a nejem már nem volt hajlandó hazamenni nélküle. Aztán én cseréltem az audit, mert az is 12 lett, hoztam a cégtől ahol dolgozom finnyázva eladásra egy sima egyszerű kis F31 318d-t, gondoltam jó lesz ez, olcsón adják, majd veszek belőle rendes audit
De mire Frankfurtból haza jöttem vele én úgy bele szerettem, hogy maradt. Most ugye ő is öreg lett, eladtam és rendeltem egy iX1-et, amit ki sem próbáltam, nem mentem ilyennel egy métert sem, mert olyan szinten ráéreztem arra hogy minden BMW ad nekem szubjektív módon valami megfogalmazhatatlan komfortot, hogy vakon simán lerendeltem - tutti jó lesz. A szalonban kívülről megnéztem egy sima x1 dízelt, nekem szép - ennyi elég is
Új hozzászólás Aktív témák
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest