- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke #6621 üzenetére
Hah, ilyen is van?
Asszem _hoffman cicult annak idején, nem tudom, még mindig macskával kutyagol-e, ahogy anno írta némi képzavarral.
SR-t illetően talán az lehetett a probléma, hogy a vámpír macska nem bírja a fényt.
Bár annak a legjobb, úgyis éjjel vadászik, és nappal alszik, tehát észre sem veszi, ha elvámpirul..
Tavaly egy fekete perzsa apjuk volt a kicsiknek, nagyon pofásak lettek a cirmosommal (talált macs, mint az elődei) keresztezve. Két fekete árnyalatú cirmos perzsa, meg 2 fekete perzsa alig látható, fekete csíkozással. Egyiket megölte az apjuk, egyiket egy barátom, aki elvitte, és amikor már hozzászoktatta a kutyáihoz, nem figyelt rá, így a macs kiszökött az utcára, és megölte egy kutya, 2 viszont macskaimádóhoz került a neten, nekik biztosan jó dolguk van most is (igaz, lakásban, de biztonságban). Egyébként a mostani macskámnak van eddig a legnagyobb szókincse, én macskától ennyiféle hangjelzést még sosem hallottam (némelyik nem is hasonlít nyávogásra)
. De könnyebb megérteni is - valami evolúciós fejlődés lehet, mivel gyakran próbálkozik a 2 lábra állással is. Amúgy vsz. talján vér lehet benne, mert még a legízetlenebb menza-tésztát is képes kilóra zabálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged