- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
Bad Pritt #1218 üzenetére
Köszönöm! Nos, én eléggé úgy játszom, hogy nem nézek guidet, minimálisan kérdeztem itt de tényleg ennyi.
Én valahogyan az újdonság varázsának élek ebben a játékban, próbálom a 10 évvel ezelőtti Dark Souls 1 hangulatát átélni, aztán ha végig vittem megyek az achievementre. Plusz nekem ez egy teljesen új felfogás, hogy sohasem szerettem de most már imádom ezt a sorcerer classt. Spellek is hébe-hóba vannak, mit honnan szedek ki vagy le de miután a Godrick boss előtt farmoltam és találtam egy olyan spellt amit sokkal később lehet megkapni, nagyon megörültem, konkrétan mindenkit azzal szedek le. Nagyon easy-peasy lett a játék emiatt.
Apropó, az avatár képed nagyon király, jöhetne a 2. évad!
Volt aki kérdezte milyen a játék low PC-n. Én olyan laptopon játszom amin nem kéne futnia a játéknak. Akit érdekelnek a videóim szoktam streamelni és ebben láthatja hogyan milyen. Tviccs
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest