-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siposz
aktív tag
Meg kell mondjam a story követésére tényleg adhattak volna egy kis mankót. Ha más nem, legalább egy beépített jegyzettömb vagy TODO lista vagy legalább az NPC beszélgetések megimételhetőek lennének.
Pl a múltkor a mikulás merchant elhintett egy ilyet:
"The howl of a wolf, in the Mistwood...I suppose he must still be skulking about...Mmm, I know. Why not meet him for yourself? Next time you hear the wolf's howl, make this signal right under the source. Oh, don't fret, there is nothing to fear. I just have an inkling the two of you might hit it off. " Oké ez nyilván valami guest. De ennyi, nem mondja többször, ha elsőre nem jegyezted meg, akkor ennyi szevasz.
-
Peace
nagyúr
Nekünk jött tegnap egy brutál arc, akit ketten nem tudtunk lenyomni. Cimbi 140 körül van, én 103. Mocskos nagy kétkezes karddal elintézett minket, pedig kétszer majdnem megvolt 2-3 mm HP-val.....ilyen is van néha.
Utána meg jött egy kis vari, akinek a frost stomp-om egyből lekapta 70% HP-ját. -
persil
nagyúr
Mi van az invader-ekkel amugy? Eddig otszor volt tamadasom, de mindet ugy vertem el, hogy mukkanni sem tudtak.
A ds3-ban neha olyan szuperhosok leptek be a jatekomba, hogy csak pislogtam, itt meg mintha(eddig) mindenki valami 20 perces kezdo lenne.
-
Peace
nagyúr
válasz
Shadowguard #1228 üzenetére
Mi tegnap délutántól késő estig ott bolyongtunk.
Az a kemény, amikor találsz egy dándzsönt a dándzsönben. Majd a boss megölése után kiderül, hogy még lehet lejjebb menni!
Egyszerűen egészen elképesztőek a mértei ennek a játéknak! Ami munkát ebbe belepakoltak, az félelmetes!
Most már kicsit sajnálom, hogy 1-2 dolgot megnéztem előre, de ez még talán nem annyira tragikus. A kiszemelt páncélomhoz néztem meg hogyan kell eljutni meg a smithing stone 1-4 vásárláshoz a cuccot. Annyit talán nem spoilereztem magamnak. Csak egész nap itt kattogok melóban és óhatatlanul is rákattintok erre-arra..... -
persil
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #1239 üzenetére
Ezt ugy irod, mintha tapasztaltabb souls jatekosokat meg lehetne ilyesmivel izzasztani.
Verd le midirt, vagy a fume knight-ot esetleg kalameet-et, aztan nezd meg azt az oriasok foldjet. -
Imilenni
addikt
válasz
Shadowguard #1228 üzenetére
Mi volt a boss neve?
-
ThySoul
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #1239 üzenetére
Az is nevetségesen könnyű rész
Két nehezebb része van a játéknak : Haligtree és az endgame zone, többi pite -
krokk
senior tag
5-10lvl között vannak a kezdő karakterek illetve van egy lvl1es.
Nem lépsz automatikusan szintet, hanem a rúnákból amiket gyűjtesz vehetsz szintet meg minden mást is kb a játékban. Szintenként 1 pontot tudsz elosztani, de hogy ezt meg tudd tenni haladni kell a fő történettel picit. Ott a katonai tábornál jó helyen jársz ez ügyben. Figyeld a sárga "nyilat" ami a "tábortűztől" (site of grace) mutat valamelyik irányba a térképen.
Flaskákat is a site of grace-nél való pihenéssel töltöd vissza. -
sith7
félisten
Tegnap folytattam a játékot, a kezdőponttól kapásból balra lévő tengerparti barlangban kezdtem, gyakorlatilag lef@stam a bokámat, amikor a sötétben rám ugrottak a monszták
Na ott megvolt az első néhány halál, majd megidéztem István lovagot, és dupla boss fight.
Na, mondom hello
Nem mondom, hogy elsőre, de meglett, aztán visszamentem, találtam egy katonai tábort , ott a lovagló lándzsás alak volt kemény dióKözben megnéztem a karaktert, lvl 6 - s
Nem írja ki a játék ha szintet lépek ?
Nem kapok pontot/pontokat amiket el tudok osztani a képességek között ?
Néztem, kerestem, de nem találtam, igaz este 11 óra volt már, lehet nem vettem észre
A flaskákat hogyan lehet újratölteni halálon kívül ? -
FlashBird
tag
válasz
Phoen|x #1222 üzenetére
Persze így is jó nem véletlen adok simán egy 9es neki, az kifejezettül tetszik hogy ahogy haladunk előre úgy lehet egyre többet megtudni a világról. Inkább arra gondolok hogy a sok "hentelés" közben lehetne valami kis storyszál vagy akár a kisebb boss-k mellé is valami történet/intro úgy mint a demigodoknál, de lehet csak én nem találtam meg hozzá infokat a játékban... Túl megszoktam a régi rpg-ben hogy pl. egy sárkányharc előtt megy a szövegelés a boss-al nem csak egymásnak esés. Viszont ez részemről tényleg csak kötekedés mert évek óta nem kötött le ennyire egy játék...
-
krokk
senior tag
válasz
ThySoul #1210 üzenetére
Jah valahogy úgy
én azt vettem észre, hogy Limgrave után elég durván megugrik azért a nehézség ha ugyanúgy mész tovább mint addig
Pl trex kutyák...
Viszon a nagyon sok checkpointot néha sajnálom, van hogy 2 lépésenként van amire semmi szükség nem lett volna. Pl limgrave-ben is találtam egy újat nemrég és néztem, hogy ez minek és miért nem vettem észre eddig?
Illetve nagyon sok rész skippelhető pacigolva szóval kezdőknek tényleg jó lett ez a játék ha fromos játékkal szeretnének próbálkozni. -
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1230 üzenetére
A harangos ize fontos, jard korbe, nezegesd, probalkozz.
"Továbbá str vagy dexre tegyek pontokat?"
Milyen fegyver? Milyen build? Milyen jatekstilus? Stb.
Gondold at mit csinalsz es mivel, nezd meg, hogy a hozza passzolo fegyverek mire skalazodnak jobban es a szerint fejleszd a karaktert is. Nyilvan, ha stadion meretu kalapaccsal szeretsz foldrengeseket okozni, akkor a dex maradhat kezdoerteken, es igy tovabb.Erre senki nem tud helyetted valaszolni(illetve nyilvan igen, de akkor nem sok onallosag lesz a dologban), te dontsd el, hogy mit szeretnel.
Egy elfogadhato irany, hogy a Vigor/Endurance legyen minel elobb kb. annyi, hogy kenyelmesen tudj jatszani. Ha varazsolsz, dobalsz, idezel, akkor annyi Mind, hogy ne kelljen percenkent flaskazni. Dexterity/Strength/Intelligence/Faith negyesbol meg azt az egyet, vagy max kettot fejleszd, amire skalazodnak a fegyvereid. Arcane es a fentinel hibridebb megoldasok meg mar a jatek(mechanikak) behatobb ismeretet igenylik, keep it simple(egyelore). -
MikeWazowski
veterán
Deli terület után elsőre sikerült Godrick. Köszönet Mindenkinek! Ám ott delen a harangos izevel lehet valamit kezdeni? Továbbá str vagy dexre tegyek pontokat?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Bad Pritt #1208 üzenetére
És sokat lehet farmolni ugye.
Én is elég op lettem így 100. szintre, 48 óránál járok.
Radahn második nekifutásra simán lement lvl 90 környékén, varázslatot, íjat nagyjából nem is használtam még a játékban. Külön végigjátszást szánok az összes, számomra érdekes buildnek.
Tank vagabond-al nyomom, ráadásul heavy load van kb. játék eleje óta.
Most ezeket a kutyafejű T-rexeket farmolom néha, ha gyorsan kell rúna. -
Shadowguard
senior tag
Jól tippeltem, a sz@revőhöz kaptam küldetést. Lementem a csatornába, két és fél óráig bolyongtam és találtam egy bosst a végén... Ami annyiból tök jó, hogy a boss 100k-t dobott, de szerintem a questhez semmi köze. Szóval lehet tovább bolyongani...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
batai15 #1223 üzenetére
A medium roll bőven elég ebben a játékban is szinte mindenhez, viszont az endurance értéket úgyis fel kell pumpálnod két gs-hez.
Én is gondolkodom rajta, vigor, endurance, strength relatív gyorsan 30-ra húzható.Más: a From mindenkori létra dizájnere végre megkapta a saját territóriumát Mt. Gelmirben így 5 játék után, rendesen ki is élte magát.
-
batai15
félisten
Vagabondként dupla gs-t használva mennyire érdemes az equip loadot mediumrol lightra le vinni ? Lenne érdemi változás ?
-
FlashBird
tag
Form játékok ide vagy oda, ha a questek jobban lennének managelve és a story fogyaszthatóbban tálalva akkor ez olyan halhatatlan klasszikus lehetne mint a Baldurs Gate vagy a Witcher 3. Nálam igy is egy stabil 9es bárki barmit mond, ez a storytelling ami egyedül ami hiányzik, de még îgyis gameoftheyear..
-
Lien
aktív tag
válasz
Bad Pritt #1218 üzenetére
Köszönöm! Nos, én eléggé úgy játszom, hogy nem nézek guidet, minimálisan kérdeztem itt de tényleg ennyi.
Én valahogyan az újdonság varázsának élek ebben a játékban, próbálom a 10 évvel ezelőtti Dark Souls 1 hangulatát átélni, aztán ha végig vittem megyek az achievementre. Plusz nekem ez egy teljesen új felfogás, hogy sohasem szerettem de most már imádom ezt a sorcerer classt. Spellek is hébe-hóba vannak, mit honnan szedek ki vagy le de miután a Godrick boss előtt farmoltam és találtam egy olyan spellt amit sokkal később lehet megkapni, nagyon megörültem, konkrétan mindenkit azzal szedek le. Nagyon easy-peasy lett a játék emiatt.
Apropó, az avatár képed nagyon király, jöhetne a 2. évad!
Volt aki kérdezte milyen a játék low PC-n. Én olyan laptopon játszom amin nem kéne futnia a játéknak. Akit érdekelnek a videóim szoktam streamelni és ebben láthatja hogyan milyen. Tviccs -
Bad Pritt
félisten
Akkor ennyi...
Megpróbálhatod feloldozni magad a church of vows templomromban és akkor lehet újra tudsz tőle vásárolni, mert az ő sztorija kicsit bonyolultabb: akit találtál, az ő, viszont a varázslatokat egy ilyen szellem formájától veszed egy másik helyszínen, aki eltűnik, mikor megütöd a valós testét.
Amúgy lesznek még csomó helyről varázslataid, npc is ad, lootként is szerzel, a legjobbakat nem is tőle veszed amúgy. -
warcat
veterán
-
Lien
aktív tag
Sorcerert játszom és végre ennyi játék után megtaláltam a csajt fogjul ejtve akitől képességeket vehetnék. Igen ám, de a láncokat megpróbáltam ököllel levenni és mivel 2x megütöttem ellenséggé vált és rám támadt. Akkor ennyi? (nem öltem meg de egy refresh után visszamentem és ugyan úgy ellenségnek kezeli) Végig kell nyomni sorcerer klasszot pár képességgel? Máshogyan nem nagyon lesznek varázslataim csak hébe-hóba?
Itt már csak a NG+ segíthet?
-
nyamsas
aktív tag
Jah, tele van az első 3 zóna, (vagy ahogy elneveztem, peremvidéknek)katakombákkal, barlangokkal. Nagyon sok van.
Még barangolásaim során sem futottam bele jó párba, igy az interaktiv térkép segitségével, szépen felfedezgetem, mielőtt elhagyom Stormhill-t, és elkezdem felfedezni az északibb részeket.
Itt egy jó kis anyag, már már amolyan cinematic beállitással.Meglett tegnap Godric, viszont még a Godric tower hátra van, meg annyit kérdeznék, hogy a kastély melletti szigetre, át lehet jutni most, vagy majd csak jóval később? Ott is áll egy kisebb kastély szerű épitmény.
-
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1200 üzenetére
"Ezek mind megvoltak. Kész a déli rész, kész vagy 3 cave boss is. Egész kelet is kész, nem tudom mi maradhatott ki."
Olyan 15 cave boss akkor kb. -
Bad Pritt
félisten
válasz
cyberkind #1209 üzenetére
Szerintem is könnyebb. Néhány boss nyilván végtelenül genyó tud lenni, de overall a játék több lehetőséget ad és többször hibázhatsz.
Valahol ez hiányzik talán legjobban, abszolút nincs meg az a régi jó bonfire-től bonfire-ig érő kétségbeesett létezés érzése. A dungeon-ök mind kitakaríthatóak egy körben, néha még a boss is belefér, az open worldben meg lépten nyomon site of grace-be botlik az ember, nincs félelem azzal kapcsolatban, hogy elveszted a rúnáid és utána hogyan szerzed vissza, szóval ez a frusztráló, de fantasztikus souls feeling kiveszett a formulából.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt #1205 üzenetére
Azt meg külön hozzátenném, hogy ennél elérhetőbb From játék nincs, egy kardcsapás nélkül tudsz op lenni, tele van opcionális feladatokkal, bossokkal a játék, harcon kívül is el tud lenni a játékos.
Én DS2 óta nézem, hogy első végigjátszások során mennyi lelket veszítek az adott szintemhez viszonyítva, magasan itt bukom a legkevesebbet, 80 óra és 100 szint után alig 3 szintnyi rúnám ment a levesbe (és ebből másfél egy szerencsétlen taknyolás miatt
). Könnyebbek a mobok, több a checkpoint és az open world jelentős részében el tudsz menekülni akár lóval, akár lábon.
Szóval összességében ennél jobb lehetőséget nem tudok elképzelni, ha valaki csatlakozni akar a hype-vonatra, itt már tényleg csak azok nem találják meg a számításaikat, akik egy erős, filmszerűen narratív történetet szeretnek a játékokban is.
-
Imilenni
addikt
Egyébként szerintetek mennyire lehet rétegjátéknak nevezni az Elden Ringet?
A Sekirot is sokan megvették már, gondolom ez is jól fog szerepelni eladások terén. -
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #1200 üzenetére
Keresd meg a térképet hozzá, így jelzi:
A felszínen általában utak mentén van egy obeliszk és annak a tövében van.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy mókásan néz ki a térkép, ha már nagyjából mindent felfedeztél, mert ezeken a kezdő területeken (West Limgrave, East Limgrave + Mistwood, Stormhill, Weeping Peninsula) sokkal nagyobb koncentrációban vannak a tennivalók, hozzájuk képest Liurnia, Caelid meg Dragonbarrow kihaltnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Apple MacBook
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Parkside szerszám kibeszélő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest