Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Topicnyitó mailben kérte a topic zárását, így megteszem.
-
Pyro
csendes tag
Egyébként milyen súlyuak a golyók?
(up?) -
Ravenlord
csendes tag
Nemtudom mi a probléma. Szerintem jogom van kis mennyiségben árut beszereznem, és haszonnal továbbadni. Ráadásul ha van is rá kereslet.
És, ha én vagyok az, aki gátlástalanul átbassza az embereket, akkor megnézheted ezt a hirdetést is esetleg... Bővebben: link és neki is megmondhatod, hogy mekkora egy szar... -
zoleeE 13
tag
UP???
-
Gary86
újonc
Ravenlord, miért kell ennyire átverni az embereket? Ugyanezeket megkapják akármelyik kínai piacon pontosan a fele ennyiért.
Komolyan mondom, hogy vigyázni kell, mert gátlástalanul átvernek, ha nem néztkek utána, hogy mi mennyi! -
Ravenlord
csendes tag
-
Kanczy
veterán
Akkor jó a 8k, mert korlátozott a mozgásterem :p
Az alábbi helyek közül melyik felelne meg? :
3-mas metró vonala
4-6 villamos vonala
esetleg más is szóba jöhet..
De ugye akkor jár a lőszer is ?
Holnap neked mikor lenne jó?
Az m4 -hez nincs védőszemcsi?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ravenlord
csendes tag
Előszöris köszi az upokat!
Írtam a mailre, bocs, hogy csak most.
És maradjunk 8 ezernél -
_cirmos_
őstag
P90 rulz! de csak óvatosan gyerekek! (rejtett up)
-
Kanczy
veterán
lehet vinnék egy m4a1-et! 7k?!
-
Pyro
csendes tag
Olyan jó hogy UP!
aztán csak óvatosan játszani! -
Ravenlord
csendes tag
Van még a fegyverekből. Akit esetleg még érdekel, írjon ide, vagy mailben nyugodtan. persze a +ajádék 2500 lőszer is még mindig áll.
-
Ravenlord
csendes tag
Ok.
Akkor a még bizonytalanok döntését megkönnyítve, most új fegyveretekhez kaptok ajándékba még 2500 db lőszert is. -
Kazi king
tag
lehet engem is érdekel 1db P90, de még alszom rá eggyet.
-
Ravenlord
csendes tag
Ja, bocsi, most látom, hogy ilba a neved, nem liba
, dehülyevagyok sorry.
-
Ravenlord
csendes tag
Áhh, ezek ott a távoli kínában nem nagyon foglalatoskodnak honlapkészítéssel, a jelszavuk gyártani, gyártani, gyártani, valami kézzelfogható dolgot
. Eddig nemtaláltam róla oldalt, de ha esetleg van is, akkor az valami krix-krax írásjelekkel íródott
. Már az tiszteletre méltó, hogy ennek a dolgos népnek buzgó tagjai angol nyelvű használati utasítást mellékeltek a dobozba.
Nem gondolod?
-
Ravenlord
csendes tag
Hát igen, lőhetsz például céltráblára is, macskákat is ilyeszthetsz el vele, esetleg kistesót fegyelmezni
. De ami a legjobb felhasználási módja szerintem, az az, hogy összejöni a barátokkal, ismerősökkel, és egymást lövitek, akár szabadban, akár szobában. Én is főként erre használom. És szerintem, mivel az igazi másolata, akár dísznek is megállja a helyét.
Liba, ez azért nem egy kategória a bátyád profi fegyverével, amivel 50-60 méterről lőnek egymásra, sisakban, kesztyűben, meg mindenféle védőfelszerelésekben. Ez nem szaggatja át a 0,33 as kólásdoboz vastag tetőlapját sem, ellenben a bátyád 100K-s ágyújával.
Ezekkel egy szemvédőt azért fel kell venni mindenképp, de szerintem nyugodtan lehet pólóba is játszani, igaz sokszor tud fájni ezzekkel is egy találat, de azért ez a kis vérpezsdítés elviselhető, főleg, jobban ösztönöz az óvatos harcra, hogy jobban vigyázz arra, nehogy megint eltaláljanak -
ilba
tag
Bővebben: link
Internet Explorer ajánlott...
[Szerkesztve] -
ilba
tag
Szia!
Milyen gyártmány? Csak azért kérdem, mert az ára meglepő! A bátyám G36C-je valahol 100K körül jár... -
_az
senior tag
az ilyesmi mire jó?
lehet vele sportlövészkedni? vgy macskairtó, szemkilövő?
a p90 monnyuk teccik -
Ravenlord
csendes tag
Úgytűnik 2 darab elkelt
De aki szeretne még, akkor van még mindkét fajtából 2-2 db fegyver. Mindegyik bontatlan dobozban. (a képeken ahogy látjátok, már bontottak láthatóak, azok nem is eladóak, azzokkal én szoktam aprítani)
Szóval valahol Budapesten vehetitek át. Lehetőleg a 11. kerhez minél közelebb.
Ahogy a valódi P90 esetében, a fegyver borítása ennél is műanyag. Belül vannak fém alkatrészek. Az M4 szintén kívül műanyag.
A lőszerek, ahogy a képen is talán kivehető, bár nem nagyonsima 6 mm es műanyag golyók, ezeket természetesen újra lehet haszálni.
-
gLes
őstag
Au!
Fáj ám, ha egy ilyennel meglőnek
-
[w]
őstag
anyagát tekintve miből van? full-műanyag az egész vagy csak a markolat stb. van abból és a cső meg a belseje fém?
-
Apol77
tag
Jobbra fel
-
Ravenlord
csendes tag
Köszi a támogatást mindenkinek!
Szóval a P90 az 1:1 ben valódi méret. Az M4-es az valamicskével rövidebb mint az igazi, de nem sokkal,
15 cm kb. Én is csak méregetés után vettem észre a különbséget.
Igen, húzva tartom a ravaszt, és folyamatosan lő, amíg el nem engedem. A tűzgyorsasága az adatok szerint 400 golyó/perc. Ezt én még nem mértem le pontosan, de tény, hogy eléggé gyors.
A hangja, az kb abból áll, hogy hallod kicsit a motor kattogását, meg ahogy a golyók mennek halkan. Nem nagyon van hangja.
Lőszert tudok adni, ha kell, van nálam valamennyi tartalék. 2500 db lőszert 800-900 ft-ért tudnék adni kb.
És RAM-ot nem tudok szerezni sajnos -
asturel
őstag
huh, durva a cucc, up neki
-
Skót
aktív tag
hmm hmm ez érdekes félreteszem a jobboldalra hátha lesz rá pénzem egyszer
Amúgy a kettő együtt 8k? -
wiziloo
tag
Teljes sorozatlövést egész pontosan hogy érted?
Csak húzva tartod a ravaszt és lő sorozatban, vagy huzogatni kell a ravaszt?
(Nekem airsoft desert eagle-em van, csak gázzal működik, 6-8 emberrel ilyet jáccani nagyon állat
(amúgy ez egy paintball alternatíva, jóval olcsóbb,de nekem jobban is bejön)
Vegyétek vegyétek jóóóó cuucc -
Ravenlord
csendes tag
A képek linkelve:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Ravenlord
csendes tag
Eladók, full auto, vagyis teljes sorozatlövésre képes, airsoft fegyverek. Ezek 6 mm-es műanyag golyókat lőnek ki, egy elekromotoros levegősűrítő segítségével.
Fabrique National P90 géppisztoly, tartalmaz:
-akkumulátort
-töltőt
-hordszíjat
-védőszemüveget
-lövedékeket
-angol nyelvű használati utasítást
Colt M4A1 gépkarabély, tartalmaz:
-akkumulátort
-töltőt
-hordszíjat
-összesen 2 db tárat
-lövedékeket
-állítható, és levehető válltámaszzal
-angol nyelvű használati utasítást
A fegyverek sok játékból ismerősek lehetnek, de legfőképpen talán a CS-ből
Filmekben is gyakran szerepeltetik őket, például a Csillagkapu-ban rendszeresen a P90-nel írtják a gonosz goauldokat, és replikátorokat...
Mind a 2 fajta, teljesen új, bontatlan dobozban eladó.
Ár: egyenként 8000.- forint
képek: http://pillangokes.uw.hu/M4A1.jpg
http://pillangokes.uw.hu/P90.jpg
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest