Aktív témák
-
Ravenlord
csendes tag
Hát igen, lőhetsz például céltráblára is, macskákat is ilyeszthetsz el vele, esetleg kistesót fegyelmezni
. De ami a legjobb felhasználási módja szerintem, az az, hogy összejöni a barátokkal, ismerősökkel, és egymást lövitek, akár szabadban, akár szobában. Én is főként erre használom. És szerintem, mivel az igazi másolata, akár dísznek is megállja a helyét.
Liba, ez azért nem egy kategória a bátyád profi fegyverével, amivel 50-60 méterről lőnek egymásra, sisakban, kesztyűben, meg mindenféle védőfelszerelésekben. Ez nem szaggatja át a 0,33 as kólásdoboz vastag tetőlapját sem, ellenben a bátyád 100K-s ágyújával.
Ezekkel egy szemvédőt azért fel kell venni mindenképp, de szerintem nyugodtan lehet pólóba is játszani, igaz sokszor tud fájni ezzekkel is egy találat, de azért ez a kis vérpezsdítés elviselhető, főleg, jobban ösztönöz az óvatos harcra, hogy jobban vigyázz arra, nehogy megint eltaláljanak
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Home server / házi szerver építése
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest