- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Ropman
tag
Hümm, hát eladtam a kis csoda mütyürt... nem is értem, hogy-hogy nem volt rá kereslet, de mindegy, ha erre jár egy arra érdemleges, akkor ZÁRHATÓ a Topic...
Mindenkinek minden jót.. -
oregcsóka
őstag
Köszönöm szépen az érthető, logikus, és érdekfeszítő leírást, nagyon szépen tudsz fogalmazni, és nem beszéltél mellé, amit ki nem állok...
Örülök, hogy már ezzel is tisztában vagyok.
Sajnos most nem engedthetem meg, hogy akár csak alkuajánlatot is tegyek rá.
Esetleg, /most jutott az eszembe/ csere erre: [link] ? Nem hoz izgalomba? /ezt már a topicnyitótól kérdezem/ -
Ropman
tag
Upocska..
[Szerkesztve] -
Ropman
tag
UP
-
Ropman
tag
válasz
GombócArtúr #15 üzenetére
Hümm, 7 küvecs, hát az csöppet sovány még...
Dobj hozá mondjuk még 2-öt és akkor a tied biztossan..
Sőt licitáljatok emeberek ki mennyit adna egy ilyen cuccért.. ? licit.. oszt ha meg van a lé limit, akkor rögrön viheti az aki akkarja..
[Szerkesztve] -
Ropman
tag
Hűmm! senki ..
Akkor legyen 10 küvecs.. Csak alkudjatok már, vagy véleményezettek már, vagy legyen már valami. -
Ropman
tag
Upppp
Szóval mégegyszer hátha valaki nem tudja, ez egy kis kütyü esztétikus dobozban, rövid leírással, hogy mire is jó ..
Pótom 11-ért hozzá juthatok, ez az évszázad vétele, az új 16.900-be kerül, és hát az azért sokkal több mint a 11000, hát nem..
Amúgy semmi baja neki csak én meguntam, nem foglalkozok már ezekkel a dolgokkal, és gondoltam hátha valakit érdekkelne..
Akkor a téma adott, ha valaki akkar simán hozzá is szólhat ( jól jönn az UP ..), ha van bármi kérdésed azt is ted csak fel, megprobálok a legjobb tudásom szerint válaszolni.
-
Ropman
tag
Hümm, senki nem akkarja ezt a jó kis ketyerét..
Legalább írjátok meg a véleményeteket, hogy miért nem, vagy hogy kéne,de nem ennyiért. meg ilyeneket.. -
Ropman
tag
Proba Upocska..
-
console
aktív tag
A kerék egy minimális súrlódási felületen (egy vékony tűn) áll - emiatt minimális energiabefektetés hatására már mozgásba lendül. Ezért egy kicsit pörög akkor is, ha csak a szobában áll, és egy enyhe légmozgás is észlelhető. De ez a minimális pörgés csak 1-3-as értéket jelent. (Zaj.)
Ha odatesszük a kezünket, abból árad egyfajta hőenergia (a keleti tudományok szerint a chi fizikai megnyilvánulása). Ha eljátszol a kerékkel, és próbálsz koncentrálni, észlelheted, hogy ez az energia a tudatoddal befolyásolható. Van egy Egely-kitalálta számozási rendszer 1-24-ig, amit saját bevallása szerint többezer ember kísérlete során hozott létre.
Azon alapszik, hogy a forgás következtében a keréken mennyi fog halad el 1 másodperc alatt (van egy optikai leolvasó a gép azon részén, ahol a kerék egy kicsit megbújik).
Amúgy ez tényleg tiszta fizika - a misztikum abban a jelenségben van, ahogyan te befolyásolhatod a tudatoddal a kisugárzott energiáidat (ezen alapszik pl. a Reiki és a Chi-kung). Ha egyszerűen odateszed a kezed, könnyen lehet, hogy meg sem moccan, ha kicsit koncentrálsz, jóeséllyel felviheted a sárga skálába (7-12 fog/másodperc), de ha tényleg ellazulsz (agykontrollosoknak mindig jobban sikerült), akkor könnyen elviheted a felső sávba is (13-24fog/másodperc). A misztika ebben rejlik, ebben az egyre ellazultabb (alfa-)állapotban.
Amúgy mivel a folyamat természetes, bármivel kipróbálhatod a dolgot - csak minimális súrlódási felületű legyen, hogy könnyen észlelhetővé váljon az energia. Az egy tál víz megmozgatása már egy kicsit komolyabb energiát igényel (a keréken ez olyan 18-20 feletti érték).
Nekem is van ilyenem, sokat szoktam játszadozni vele. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
[Szerkesztve] -
Ropman
tag
Up.. ez a fej nagyon tetszik -- >
de ez se rossz -->
-
Ropman
tag
Up..
Hogy-hogy nem érdekkel senkit..
Valaki azért megírhatná, hogy hol probálkozzak vele ...
[Szerkesztve] -
Ropman
tag
UP... Esetleg, ha valaki tudna akkor írjon nekem priviben olyan helyet ahol meg tudom még hírdetni ezt a kütyüt..
elöre is nagyon köszönöm... -
Ropman
tag
korai up...
-
Ropman
tag
Up!
Senkit nem érdekel a kütyü.. ?? érdekes dolog ám ez.. legalábbis szerintem csak mostanábba kevés az idő meg a pénz is..
Vegyétek vigyétek... -
Ropman
tag
Pesten tudnám oda adni ha kell valakinek, illetve Tolna megyében pl Szekszárdon...
-
Ropman
tag
Hello mindenki!
Eladnám egy régen vásárólt szupi kis ketyerém, mert már nem igazán haszálom.
A kütyünek semmi baja nincs. Amúgy az újonani ára most egy ilyenek 16e, és én mindössze pottom 11e ért adnám..
Amúgy, ha valai tudja azt hogy hol lehetne még ilyent meghirdetni (eladni) , akkor azt is megköszöném ha megírná...
képek róla: (igaz az enyém piros szinű)
[link]
Ahol amúgy meg lehet venni az újjat:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest