- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Még most is jelentkezgetnek a dekóderre. Jelentem, már nagyon régen elkelt. Kérem zárni a topikot.
-
Daywalker
addikt
Köszönjük Local a véleményt, de senki sem kérdezte. Más boltját rontsd légyszíves. Amúgy a rendes kimeneten nekem 0 zaj volt, köthettem bármire (pl. Logitech Z-5500D, hifi erősítő). Fülhallgató kimenet sistereg picit, de én nem azért vettem, hogy fülhallgatózzak, mert akkor az egésznek 0 értelme van.
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
és még mindig
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
Mégegy up
-
Daywalker
addikt
Csábító, de nem asszem. Az az igazság, hogy ha megyek valahova, akkor oda csak görkorival vagy autóval (ritkán bkv
), és ilyen tevékenységek közbe nem igazán lehet hallgatni semmi ilyesmit. Itthon meg csakis hangfalazok. Hordozhatóban csak walkman-om és discmanem van, de már az is vagy 100 éves, asse tom megy-e, az előbbi meg az asszonynál van, neki meg jó a gyári panasonic füles
Ha valaki nagyon cserélni akar: ami kell, az egy chieftec bravo (ba-01) vagy uni (ba-02) ház táp nélkül
[Szerkesztve] -
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
up!
-
Daywalker
addikt
DVD, XBOX, PS2 és olyan hangkártya köthető rá, ami tud real time Dolby Digital kódolást (ez az nVidia SoundStorm és az intel HD Audio). Ha ez megvan, akkor rádugod és a kódolt hangot szétválasztja küldön csatornára. Ez azért jó, mert az átalakítás nem a gépen belül zajlik, hanem azon kívül. A jelfolyam a dekóderig digitálisan optikai vagy koax kábelen megy és sokkal jobb minőséget kapsz. Egy olcsóbb DVD lejátszó belső dekóderét is simán leveri...
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
nu?
-
Daywalker
addikt
Hi!
Természetesen minden megvan hozzá, külsérelmi nyom nincs. Vigyázok nagyon a cuccaimra.
Én is pesti vagyok, szóval ennek semmi akadálya.
Ramirises nagyker gari van rá. Még asszem kicsit kevesebb, mint 1.5 év. Majd viszem róla a papírt, de Ramirisban az sem kell, mert ha gond van, beviszed, leolvassák a kódot és ennyi.
Ha biztosan kell, akkor nem adom el másnak. -
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
Hello!
Eladó Creative DDTS-100 dekóder majdnem másfél év nagykeres garival.
Megvan hozá minden. Ára: 20e HUF Alkudni talán lehet
Érdelődni itt lehet vagy e-mailen.
Üdv!
ui:
Részletes teszt:
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=15989
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- Remek áron dobozos új Lenovo Flex 5 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5-5500U/16GB/256 GB SSD/16"/FHD+/Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest