Hirdetés
Aktív témák
-
repattila
tag
OK, akkor zoty ma 15:30 Deák tér?
Telefonom: 06304308442 , hogy megtaláljuk egymást, de amint ott vagyok csörgetlek. -
repattila
tag
Semmi bajom veled, sőt ezek a ramok is tőled vannak.
Egyszerüen én nem szeretem a licitet, mert én se tartom fair dolognak és szerettem volna rövidre zárni a dolgot (amint látszik ez rossz ötlet volt), de miután mind a ketten jelentkeztetek és egyikőtök odaírta, hogy ad plusz egy ezrest, már csak nem vagyok a saját elenségem, hogy kidobok egy ezrest.
De biztosan elfogadtam volna az ajánlatod ha hamarabb nézem a topicot és akkor még nem írt volna be zoty, de nem így történt.
És szeretném mégegyszer hangsúlyozni semmilyen személyed elleni kifogás nem merült fel bennem.
[Szerkesztve] -
repattila
tag
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
Na kiötlöttél valamit?
-
repattila
tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Én lent szoktam a mozgólépcső tetején ami jön fel a piros metróból újpest felé, de ha tudsz valami jó helyet ne habozz mondani
Tuningot régebben néztem, nem pont ezekkel a modulokkal, de azokon is ilyen chipek vannak, de 215 fsb körül volt a max 3 3 3 8 on, ezért inkább a kisebb időzítéseken használtam, azokat stabilan vitte. -
repattila
tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Valamelyik metró mentén jó nekem.
Mondjuk 16:00 -kor a deákon? -
repattila
tag
Hellosztok
A ramokon samsung tccc chipek vannak, a modulok egyben nem tudom milyen márkájuak lehetnek.
Az én lapomban(p4c800) mentek dualban, 2.5 3 3 7 időzítéseken.
3 nap garit vállalok rá.
Ár: 14k együtt, vagy 8k darabonként
Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest