Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Mennyi modi...
Bordoi hangjával meg semmi gáz...engem is szokott molesztálni telón...
-
Gorneck
legenda
Tudok bezony..."ismerjük" egymás elég régóta...mai napig nem felejtettem el Dodi-val ketten hogy megtréfáltatok...
De komolyan fel nem tudom fogni néha egyesek mit össze tudnak szenvedni...általában apróságokon is...mind2 féltől szoktam olvasni postokat amik eléggé nevetségesek...de nem folyok bele ilyen vitákba...ha tehetem...
De jó lenne tényleg lenyugodna mindenki és normális kerékvágásba kerülne ez a topik...mert pl többek közt Én se csípem az ilyen stílusba zajló beszélgetéseket és inkább távol tartom magam az adott topiktól...
Persze nem mintha bárkinek is hiányoznék bárhonnan is...de akkor is... -
Gorneck
legenda
Nekem kicsit döbbentem ma le...
Tervebe van véve, hogy a mostani 17"os tft-m cserélem vmi nagyobbra...22"os lenne a cél, mivel szüleim is sokat hesszelnek mostanság a gépem előtt...nagy igényeim nincsenek 40k-s árkategóriát céloztam meg...választék van is a gyártókból...Asus, LG, Acer, Samsung és BenQ.
Utóbbi adott ki egy HD-s sugárzót...aminek elég kellemes ára van...persze ez megint úgy tűnik csak BP-en...36-38,5k közötti árat takar...nálunk ez 44k-t jelent. Haverom aki egyben a bolt eladója nem győzött fogadkozni reggel a telóba, hogy nem akarja, hogy azt érezzem, hogy átver vagy többet raknak rá, de olcsóbban nem tudják hozni...
Eddig is tisztában voltam azzal, hogy vidék drágább...no de ennyivel? És hogyan? Ők is nagykerbe vásárolnak és mégis...
Most annyiba maradtunk: nézelődjön még, hogy 40k környékén kapjak vmit... -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Sajnos lassan, de lesz ismét a Múmia I a tvben. Imádom...pedig már 10szer tuti láttam...
-
Gorneck
legenda
Brothers In Arms HH kivégezve...
-
Gorneck
legenda
válasz
buherka #46282 üzenetére
Lenovo PC és amit majdnem megkaptam az a Lenovo szerver, de az egy az egyben IBM. Amúgy nem sokáig...meg a Lenovo lengyelbe...pár hónap még...
kavicssli: IBM Szerveren voltam debug technikus és most teszt technikus vagyok...előbbi hw szinten elemzi mi a baja a gépeknek és cseréli is egyben a hibás alkatrészt...utóbbi PC kliensek telepítése, karbantartása; szerverek felügyelete; hálózatkiépítés; tesztfolyamatok nyomon követése; tesztállomások karbantartása.
Most szeretnék átkerül Acerre...vagyis egy hónap múlva...az ottani labor valszeg két felé lesz osztva...az egyik enyém lenne...kb januártól és akkor már mérnökként...
-
Gorneck
legenda
Végre...leáll pár gép a tesztem...aszhem megnézem őket mi bajuk...
buherka: Nem rossz, nem rossz...
-
Gorneck
legenda
válasz
buherka #46189 üzenetére
4 éve csinálom...remélem már csak egy hónapig...utána váltok a cégen belül és átmegyek az Acer tesztlaborjába...majd ott megpályázom januárban vagy a fizikai vagy a szoftveres teszt rész mérnöki pozícióját...legalábbis előzetes infók szerint, ha beindul a fizikai teszt is, akkor szükség lesz még valakire...
-
Gorneck
legenda
válasz
adalbert1 #46175 üzenetére
Pontosan...ctrl c + ctrl v és le is adhatnám...rengeteg anyagom van...nem lesz nagy kaland megcsinálni...de az új tételsor kemény...no meg kivárni ezt a buzi elbírálást...
buherka: 3:30kor kelek délelőttösbe...
16:00-ra érek haza két átszállással...
Olyan puha a föld nálam... -
Gorneck
legenda
válasz
buherka #46176 üzenetére
Én a kerítés alapját lapáttal "ástam" ki...
Szal facca anyag...3 méter környékén viszont jön az agyag...utána lejjebb haladva 30centi után egy jó 1 méteres sóder réteg...
Ez egy régi parasztház amit elkezdtünk apámmal átalakítani...99 óta az enyém és most lesz lassan kész...de kegyetlen sok meló volt úgy megoldani 3 műszakos munkarend mellett, hogy hitelmentes maradjak/maradjunk...
-
Gorneck
legenda
válasz
buherka #46168 üzenetére
Ha kicsit feljebb lépsz, akkor láthatod mi van alatta...elvileg két fajta zúzott kő kell ("nagyszemű" és "kisszemű", utóbbi a sima felülethez kell az kerül ugyanis felülre)...bár mostanában vegyes szállítanak ki...nálam a második adag a bejáróhoz ilyenből jött...szétszóród és döngölöd...mivel volt egy kis beton törmelékem így került alá az is...csak nem túl nagy db-ok legyenek.
adalbert1: Én az IBM szervergyártásról írok...irodától egészen az utolsó tesztlépésig...
-
-
Gorneck
legenda
9 éve van jogsim...egy állat vagyok, de ésszel...
Ilyen hibát nem vétek...akkor inkább nem ülök a kocsiba...
adalbert1: Tanszéken? Már nem is tudom hirtelen melyik részlegre kellett leadni a tervet...meg is van...:
A terv leadása
A tervet személyesen az Információs Központban lehet leadni, vagy postán a GDF Záróvizsga csoport címére (1115 Budapest, Etele út. 68.) kérjük elküldeni.
A tervet az illetékes intézet bírálja el. Tervek elbírálásnak ideje változó, általában 4-8 hét. Az elbírált tervet postán kapja meg a hallgató. Az elutasított tervet átdolgozás után újból be kell adni!
Az elfogadott tervet gondosan őrizze meg, mert azt be kell kötni a kész diplomamunkába! -
Gorneck
legenda
Dög unalom van bent melóba...
Éreztem Én, hogy kocsival kellett volna jönnöm...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Jó rég jártam erre...pedig 5 éve minden 3dik héten éjszakás vagyok...
Ismét egy dög unalmas műszak felén vagyok túl...kollégám a termelésben én meg a gép előtt...
GDF oldalát bújtam kb fél órája és próbáltam rájönni, hogy a piklibe tudnak ennyit ülni a dipitervemen...na mind1...csak felidegesít a téma...De lassan 6 óra is indul a Székesfehérvár Tatabánya melósjárat hazafelé...8ra érek haza...első a kutyám...[link]majd csekkolom ki van otthon...
-
Gorneck
legenda
Mikor lesz már reggel 6...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest