- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
zooly
aktív tag
Utánajártam, egy gépen egyszerre nem lehet több egyforma tunert használni, különböző tunerekkel és softwarekkel megoldható.
Részemről a megoldás az lett, hogy szereztem kölcsön 5db P3-as gépet (cpu switch-el), megy mindegyikbe egy usb-s hw-mpeg2 tuner + 250gb winyó. -
zooly
aktív tag
Sajnos hang is kell, és azért lenne jbb a PC-s megoldás, mert utána át is kell nézni a felvételeket, és tekergetni egyszerűbb PC-n...
Jó kisnagy meló lesz, az tény...
Találtam most külső USB-s hauppauge cuccot HW mpeg2 tömörítéssl, nettó 40 körül, ebből lesz pár darab a jelenlegi lehetőségek szerint. Azért még várok hétfőig, hátha mégis tud valaki valami megoldást...
Winyó az 4db 250gigás remélem elég lesz.
Amúgy az ár csak annyiból számít, hogy a lehetőleg normális keretek közt legyen (max. x százezer), mivel az OBSERVER-től 1 óra sugárzott műsor elkérése 40.000Ft.-, ami ~18.000.000 forint lenne 5csatorna/napi18óra mellett/5napon át... -
zooly
aktív tag
Találtam, köszi! :)
HAUPPAUGE PVR MPEG2 PCI TV TUNER KÁRTYA 49,832.- Ft 62,290.- Ft
Egyébként 4mbit/sec-es MPEG2 az jó minőségű?
Azzal a bitrate-el férne fel 90 óra egy 160as winyóra... -
zooly
aktív tag
Érdeklődtem máshol is, eélytelen a dolog...
Így viszont akkor az a megoldás lesz, hogy 2gép/1-1tunerkártyával.
Milyen HW-es tömörítéssel rendelksző cuccok vannak? -
zooly
aktív tag
Ha hw-esen tömöryt szvsz mindegy hogy külső vagy belső, mivel csak a tömörített adatfolyam terheli az adott buszt (~1-10mbit / csatorna).
-
zooly
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy feladatot, hogy 5 napon át, kb. 3-5 TV csatornáról felkellene vennem az egész napi adást (~18óra/nap). Az alap elképzelés szerint 5db videó, és cserélgetem a kazikat benne. TV-Tunerrel gondolom sokkal egyszerűbb lenne a dolog, de max. 2db számítógép áll rendelkezésre.
A kérdés a következő lenne:
- Létezik-e olyan TV-Tuner kártya (vagy külső eszköz) amivel egyszerre több csatornát lehet felvenni (ilyenkor viszont gondolom HW-es tömörítéssel rendelkező kellene mindenképp, a gépek 'csak' AthlonXP 1700+ és 3200+ -osak)?
- Amennyiben ilyen nem létezik, lehet-e egyszerre több eszközt használni párhuzamosan (van-e valakinek tapasztalata ezen a téren)?
- Egyáltalán milyen eszközt (vagy eszközöket) érdemes venni (nem a [kép]minőség a lényeg, inkább a megbízhatóság)? - Itt konkrét típusokra lenne szükségem.
Előre is hálás köszönet a segítségért...
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest