Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak késztetés van, hogy ne mindig ugyanaz legyen a cím.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
RobbyJr
őstag
válasz undercover #13 üzenetére
HS80 nem rossz, de azért olvass róla pár értékelést, mert vannak negatív oldalai is.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Hmm.....
Van érdemi különbség vagy esetleg simán megéri az előző HS80 is?
Nekem most egy GSP370 van, de gondolkozom rajta, hogy érdemes lenne esetleg váltani.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Szeleya
tag
válasz Szatyor123 #9 üzenetére
Èrzetre nekem ugyan olyan kènyelmes. Ha nem túl nyújtott a füled akkor virtuoso (kerekebbek a fülpárnák)
Hardveraprón ha találsz jó áron bontott/bontatlan garist, akkor azt választ. (Anno mèg 55.000èrt lehetett beszerezni virtuosot) -
Szeleya
tag
válasz Szatyor123 #5 üzenetére
Teljesen jó a HS80.
Nálam volt hs70, HS80, majd most a virtuoso.
Mondanám, hogy az utolsó a legjobb, de rohadtul megdrágult. (Az más kérdés, hogy most is megvennèm) -
Szatyor123
csendes tag
Most pont egy hs80 vásárlásán gondolkozom. Érdemes akkor inkább megvárnom ezt? Illetve van köztetek valaki, aki próbálta a hs80-at és a Cloud Alpha wireless-t is?
-
Kleroo
veterán
Ő...
A weboldalon up to 24h van. Az kicsit másSpeceket összenézve +4ó üzemidő, -10ft hatótáv, és érdemileg könnyebb.
2év használom.napi 8órát minkára az enyém. Imádom. Ez a ráncfelvarrás nem.lett jó. Egyetlen dolgot nem kedvelek, hogy nagyon érzékeny a hatótávra, teams callokban pedig sétálgat az ember, fájó dolog. Erre itt még kevesebb is.. Egyébként igazán lehetne egy 1/4 bitrátás fallback gyengébb jel esetén.
Az üzemidő szerintem nem para. Inkább kelljen töltögetni, minthogy nehéz legyen. Habár itt az egyetlen nagy fejlesztés, a súly csökkentése. Nem lehet rossz. De akkor már inkább azonos súlyra hoztam volna ki, több akkuval. Fura itt valamiHodor. Hodor? Hodooor!
-
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Előmászott - ezekre a kifejezésekre tényleg szükség vagy igény van?
-
veterán
Nekem a sima HS80 van ami kb ugyanez . Meg vagyok vele elégedve. Szépen szól és a mikrofonja csúcskategória , a gamer fejesek között legalábbis . Egyetlen nagy hibája ,hogy naponta kell tölteni ,ahogy látom a specs alapján ezt a MAX verzióban orvolsolták egy picit nagyobb aksival
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest