Egy madzagmentes gaming headset is előmászott a Corsair tarisznyájából

Az amerikai cég 24bit/96kHz-es mintavételezéssel operáló, fémvázas portékája Dolby Atmos minősítéssel jön, és kétféle színben vásárolható meg.

A Corsair a mechanikus klaviatúrák szegmensén kívül a hangeszközök halmazába is hozott egy újoncot, mégpedig a HS80 MAX névre keresztelt, vezeték nélküli headsetet, ami egy már piacon lévő termékcsalád aktuális iterációját testesíti meg.


[+]

A PC-vel, Mac gépekkel, PlayStation 4, illetve PlayStation 5 konzolokkal összeboronálható, Dolby Atmos plecsnivel jutalmazott eszköz 50 mm-es neodímium sugárzói a 20-től 40 000 Hz-ig nyúló frekvenciaválasz-tartományban kompetensek, és 116 dB-es hangnyomásukhoz 32 ohmos impedancia párosul.


[+]

A gömb iránykarakterisztikájú, -40 dB-es érzékenységgel megáldott mikrofon felhajtásra elnémul, és a 100, valamint 10 000 Hz közti hangokkal tud dolgozni, míg impedanciája a megszokott érték, azaz 2,2 kiloohm. Amennyiben megfelelő GeForce RTX videokártyával rendelkezünk, a zajok, továbbá a visszhang kiszűrésére az NVIDIA Broadcast app szolgáltatásait vehetjük igénybe, és a Sonarworks SoundID technológia a preferenciáinkat kiderítvén személyre szabott hangprofilt készít nekünk.


[+]

A puha, memóriahabos fülpárnákon lélegző szövethuzat feszül és az alumíniumvázas apparátus fejpántja lebegő dizájnt kapott, miközben a kezelőszerveket tömörítő készülékházakat iCUE fényekben úszó vitorlás logóval dobták fel.


[+]

A virtuális térhangzást ígérő fejhallgató 2,4 GHz-es, nagyjából 15 méteres hatósugarú rádióval vagy Bluetooth-szal kapcsolódhat a hangforráshoz, melyek között aztán egyetlen gombnyomással válthatunk. A beépített akkumulátor felhasználási körülményektől függően körülbelül 24-130 órára elegendő kakaót képes tárolni, és a hozzá mellékelt, 1,8 méter hosszú USB Type-C/Type-A kábellel megejtett, mindössze 15 perces töltéssel akár 6 órán keresztül is bírhatja a kiképzést.

[+]

A 2 éves garanciával érkező, acélszürkében és fehérben egyaránt választható újdonság 190 eurós összegért cserébe már kosárba rakható a vállalat webshopjában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés