- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Fire_Vire #210 üzenetére
Jelenleg nincs usb-s csatlakozós és tápnak sem fogod tudni használni. Az usb szabvány szerint 5v-ot és 500 mA-t adhat le, különben tönkre megy. Ez 5 * 0,5 = 2,5 W... Mit szerettél volna ekkora teljesítménnyel működtetni pontosan? Ennél a legenergiatakarékosabb amd-k is többet fogyasztanak zero-core állapotban.
-
Caponee
csendes tag
válasz
Fire_Vire #141 üzenetére
Részleges megoldást találtam..Eddig mindig úgy volt,hogy a notesz bekapcsolásával indult a kártya vagy a bios post után én csatlakoztattam a noteszhez..Most az van hogy előbb bekapcsolom a külső vga-t a táp csatin utána indítom a noteszt ekkor elindul a win ebbe be is fagy, hard reset a kártya marad bekapcsolva és akkor remekül működik bekapcsolja a külső monitort és dolgozik a 650gtx.Nem valami frankó megoldás ,de amíg nem találom meg az igazit ezzel el vagyok..Addig is várom a setup progit ha lennétek olyan jók és elküldenétek mpcjani@gmail.com
-
Tenken
őstag
válasz
Fire_Vire #128 üzenetére
Neked a 1.5-ös adaptered van nem? Nézd meg bios-t, lehet-e fixen állítani az EC sávot gen1-re. Sokszor azért is fagyogat, mert nem skálázza vissza magától a gép, az az adapter meg nem bírja.
(#127) HaZse:
Az egy ajánlott gép elvileg. Ott simán kéne mennie mindennek. (Feltéve, hogy csak igp van benne és nem kell setup-pal kilőni a dgpu-t.) -
Tenken
őstag
válasz
Fire_Vire #125 üzenetére
Itt a baj igazából nem is a konfigtól függ, hanem a gyártótól. Bizonyos modelleknél olyan BIOS beállításokat használnak, ami nem kedvez ennek a fajta rendszernek. Ez szoftveres gond. Mindig van megoldás is, csak az a kérdés, hogy mennyire nyakatekert módon... Nekem is pl Sandy-s HP gépem van és minden pöccre indult. (Még ez előző Dell-es E6420-ason is.)
-
GERIlla83
tag
válasz
Fire_Vire #121 üzenetére
Nekem ugyanez a probléma van a gépemmel. Bármit állítottam a Setup progiban mindig 12-es hibakód meg 16 szín volt az eredmény, de csak ha a belső kijelzőt akarom használni. Viszont a külső kijelző az megy, csak Gen1 sebességgel. Nekem viszont az lenne a jó ha a belsőn tudnám használni.
-
HaZse
őstag
válasz
Fire_Vire #119 üzenetére
Szia.
Csak eggyit csinálj az setup 1.x-ben.
PCI menüpontnél, a G1-es menüt válaszd ki és ott nyomj egy enter-t, ahol az egpu található.
Majd a chainloader mbr opcióra menj. Ne törődj a piros figyelmeztetéssel, csak nyomj egy entert ott. Mikor újra bejön a boot választó (windows és setup 1.x, akkor indítsd l a windows.
Nekem így sikerült használnom.
Az egpu-t meg a bios megjelenése után toldd be a helyére. Persze előtte a GPU külső tápját, akkor azt kapcsold be
-
Tenken
őstag
válasz
Fire_Vire #88 üzenetére
Ez nem így megy. Sajnos ez bios függő dolog. HD3000-nek nincs is saját memóriája. A közös ramból hasít ki magának. Az is mindegy, hogy mennyid van. Nem az a baj, hogy memória nincs elég, hanem hogy az alaplapnak a gyártó olyan beállítást adott, meg amivel nem tudja megcímezni az újabb vga-val megjelenő mennyiséget. Setup-os módszernek működnie kéne. Próbálgass hotplugot ( újra csatlakoztatást) miután beállítottad, meg esetleg töröld a vga-t és telepítsd újra a drivereit is.
-
HaZse
őstag
válasz
Fire_Vire #56 üzenetére
Csak nyugodtan zalkass minket. Szerintem mindenki megpróbál segíteni mindenkinek. Nekem anno az a cucc a setup 1.x-es progival működött. (igaz, sok tesztelgetés kellett, de a végén sikerült megoldanom). Azért adtam el, mert azt hittem, hogy majd a másik indenféle mókolás nélkül működni fog, de sajnos nem jött össze, így buktam kb. 15 ezret.
-
fkenny
senior tag
válasz
Fire_Vire #53 üzenetére
Küldj egy email címet és elküldöm a Diy egpu setup nevű programot amivel a 12-es hibakódot el tudod tüntetni.
(#52) Tenken:
. Ez mind igaz, amit leírtál, tény hogy kell egy kis elektronikai forrasztási gyakorlat. Aki rutinos az nyom nélkül tudja az ilyet forrasztani, ha gond van meg eltávolítani. Az meg tényleg fontos, hogy pontos helyre legyen forrasztva. A táp melegedése miatt nem nagyon kell aggódni, szerencsére elég minőségi alapanyagokból van felépítve. A kapcsolós és ez a módszer is tökéletesen működő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest