Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
Sajnos nekem nem segített. Sztem nálam egy kicsit komolyabb a probléma. A progiban látom hogy leteszi GEN1-re azaz 1.1-re de így is 12-es hiba. HA elindul
. A win7 betölt de semmit sem ad ki külső kijelzőre és a videókártyáknál továbbra is hibát jelez az eszközkezelő az nvdidia kártyára. A próbálgatásoknál mindig próbálok videókártya drivert is feltenni de nem használ.
A Diy egpu setuppal az összes menüpontot végigpróbáltam. Próbáltam hogy csak 1 valamit változtatok és indítom a windowst és próbáltam úgy is hogy egyszerre 2-3 dolgot változtatok.
Majd próbálok még másik teszt kártyát (Atit) mert már több lehetőség nincs a Diy egpu setupban. :S
Ezért is lenne jó ha valaki segítene Win7 alatt feloldani a memóriacímzést :S
Elvinném hozzá a gépet aztán hajrá mert ha ez meglenne akkor a Diy setup sem kell
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A win7 betölt de semmit sem ad ki külső kijelzőre és a videókártyáknál továbbra is hibát jelez az eszközkezelő az nvdidia kártyára. A próbálgatásoknál mindig próbálok videókártya drivert is feltenni de nem használ.