- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
No, problémába ütköztem, de már nem először, ugyan ebbe.
Rögtön a legelején a dolgoknak. Szeretném felrakni a Setup 1.x et. KB két lépés ugye az egész. Először dupla klikk a "eGPU-Setup-mount" nevű file ra amivel bemountoljuk a V meghajtóra a képfájlt, majd dupla klikk a "setup-disk-image" nevü filera, hogy fel is telepítsük, és következő gépindításnál már ki is választhatom a setup 1.x et, és csinálhatom amit szeretnék.A hiba már nem az első gépnél , a második pontnál van, amikor telepíteném fel. A telepítés első pontjaként ellenőrzi a program, hogy admin felhasználó vagyok e, majd közli hogy NEM vagyok az, és ki is lép a telepítőből. HOLOTT 100% hogy rendszergazda vagyok, és eleve jobb klikk futtatás rendszergazdaként indítom. Mi a teendő, hol a hiba? Érdekes ,hogy úgy írja a hibát, hogy az adott felhasználó nem tartozik admin csoportba, ezért nem hajtható végre a telepítés, és egy gombnyomásra kilép. Milyen csoportról beszél?
Kezd felbosszantani, hogy az express card lenne a könnyebb, praktikusabb módszer az egpu ra, és már vagy 5 gép volt nálam, és eggyel sem jön össze ( habár jelen esetemben a legbosszantóbb ,hogy itt már ugye az első lépésnél kudarc van, mert még csak egy setup se ment fel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest