Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EEmot
csendes tag
De akkor a HP laptoppal, hogy jó? Igaz csak azután lett jó mikor betekertem, meg hozzátettem a 12V-os ághoz egy 2200uF-os kondit. Nem tudom, hogy a betekerés hozott eredményt vagy a kondenzátor. De az Y510P-él nem segített így sem. Mind a két laptopnál error 43 hiba volt, de azt az "nvidia-error43-fixer" progival megoldottam. A két gépnél a windows ugyan az, mert ugyan azt az SSD-t rakom bele. Fogyasztásmérőm van és eGPU esetén Furmarknal vesz fel a hálózaton keresztül 230 wattot. Játék alatt nagyon max. hálózatból 170 wattot vesz fel.
De lehet kísérlet képen le kellene vennem Gen 1-re a sebességet, de azt még nem jöttem rá hogyan kell. Van DIY eGPU setup 1.35-m, de nem jöttem rá USB pendrive-ról, hogy lehet elindítani. Egyként ez a setup a windowsba nyúl bele vagy a bioschipbe írja felül a dolgokat?
Külső billentyűzettel játszom egyébként.
És van olyan helyzet mikor itt hagyom üresjáratban. úgy is újraindul. Van mikor mondom 3D markot elindítom végigmegy. De van hogy elindítom 3D mark és itt hagyom. Újraindul.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- nVidia tulajok OFF topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Arc Raiders
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- (Eladva) Nvidia RTX 3070 Founders Edition / FE (1. gazdás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest