Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Ennél többnek kellett volna lennie a 6950-nek is. Vagy a táp szar és nem ad elég kraftot terhelés alatt, esetleg nem képes terhelve tartani a 12v-ot és ezért kapsz kevesebb pontot (ez megmagyarázná a 660-as elhalását is esetleg), vagy erősen proci limites vagy az i3-al. Esetleg a kettő egyszerre.
Tápokat lehet túlterhelni valamilyen szinten, de egy 660-nak 140W a 6950-nek meg 200W a max tdp-je. Ha az utóbbit elbírja, akkor nem lehetne gond.
Minden esetre érdemes lenne egy normális darabbal is megnézni, mert ha tényleg a tápok szarok, akkor azzal ki is tudod nyírni a vga-t meg az adaptert. Gondolom 660 még garis, de az amd-t meg a pe4l-t már necces lenne cseréltetni.(#336) kzsolt00:
Nekem is megköszönheted egészen nyugodtan. Valószínűleg ő is tőlem kapta, vagy valakitől akinek én küldtem el korábban...
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest