Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Óóóó, értem, egész idáig nem mertem összerakni, azt hittem, ha elrontom, elégetem.

Szóval ezt a komplett ATX power switch-et ki is hagyhatom ( a kéteres piros-fekete dróttal együtt), ha az ATX tápot én kapcsolom be kézzel? (Azt hogy látod, hogy VGA bekapcs után lemegy a BIOS scren, Külső monitorra van állandóan kötve?)
Ezek szerint csak akkor érdemes bedugni az expresscard adaptert, ha már elindult a VGA?Csak azt nem értem, akkor minek ez az ATX switch cucc. Ugyanúgy be kell kapcsolni egy kapcsolót, az meg mindegy, hogy ezt a kis piszoknyi dip-et kapcoslom, vagy az ATX táp hátilján a nagy kapcsolót. Sőt, azt még könnyebb is - a switch boardon olyan apró a kapcsoló, hogy alig tudom kapcsolni, ráadásul közben az összes áramvezeték mellett kell matatni.
Szellőzés nem lesz gond egy ideig, mert pucéron fog állni az asztalon.
De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet. 
Szóval SW1 és SW2 switcheket beállítani, floppy-tápkábelt PE4L-re dugni, másik végét ATX tápba, VGA-t bedugni PE4L-be, tápot adni rá az ATX tápból, és bekapcs.
Miután kifüstölte magát, az expresscardot bedug gépbe, és ha nem füsölt a laptop, lehet próbálni nvidia drivert telepíteni.Ezer köszönet a segítségért, szerintem itt több és jobb infó van, mint az eredeti fórumolodalon.

Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet.