- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Óóóó, értem, egész idáig nem mertem összerakni, azt hittem, ha elrontom, elégetem.

Szóval ezt a komplett ATX power switch-et ki is hagyhatom ( a kéteres piros-fekete dróttal együtt), ha az ATX tápot én kapcsolom be kézzel? (Azt hogy látod, hogy VGA bekapcs után lemegy a BIOS scren, Külső monitorra van állandóan kötve?)
Ezek szerint csak akkor érdemes bedugni az expresscard adaptert, ha már elindult a VGA?Csak azt nem értem, akkor minek ez az ATX switch cucc. Ugyanúgy be kell kapcsolni egy kapcsolót, az meg mindegy, hogy ezt a kis piszoknyi dip-et kapcoslom, vagy az ATX táp hátilján a nagy kapcsolót. Sőt, azt még könnyebb is - a switch boardon olyan apró a kapcsoló, hogy alig tudom kapcsolni, ráadásul közben az összes áramvezeték mellett kell matatni.
Szellőzés nem lesz gond egy ideig, mert pucéron fog állni az asztalon.
De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet. 
Szóval SW1 és SW2 switcheket beállítani, floppy-tápkábelt PE4L-re dugni, másik végét ATX tápba, VGA-t bedugni PE4L-be, tápot adni rá az ATX tápból, és bekapcs.
Miután kifüstölte magát, az expresscardot bedug gépbe, és ha nem füsölt a laptop, lehet próbálni nvidia drivert telepíteni.Ezer köszönet a segítségért, szerintem itt több és jobb infó van, mint az eredeti fórumolodalon.

Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- SAPPHIRE PURE AMD Radeon RX 9070 GAMING OC - 3 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet.