Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Óóóó, értem, egész idáig nem mertem összerakni, azt hittem, ha elrontom, elégetem.

Szóval ezt a komplett ATX power switch-et ki is hagyhatom ( a kéteres piros-fekete dróttal együtt), ha az ATX tápot én kapcsolom be kézzel? (Azt hogy látod, hogy VGA bekapcs után lemegy a BIOS scren, Külső monitorra van állandóan kötve?)
Ezek szerint csak akkor érdemes bedugni az expresscard adaptert, ha már elindult a VGA?Csak azt nem értem, akkor minek ez az ATX switch cucc. Ugyanúgy be kell kapcsolni egy kapcsolót, az meg mindegy, hogy ezt a kis piszoknyi dip-et kapcoslom, vagy az ATX táp hátilján a nagy kapcsolót. Sőt, azt még könnyebb is - a switch boardon olyan apró a kapcsoló, hogy alig tudom kapcsolni, ráadásul közben az összes áramvezeték mellett kell matatni.
Szellőzés nem lesz gond egy ideig, mert pucéron fog állni az asztalon.
De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet. 
Szóval SW1 és SW2 switcheket beállítani, floppy-tápkábelt PE4L-re dugni, másik végét ATX tápba, VGA-t bedugni PE4L-be, tápot adni rá az ATX tápból, és bekapcs.
Miután kifüstölte magát, az expresscardot bedug gépbe, és ha nem füsölt a laptop, lehet próbálni nvidia drivert telepíteni.Ezer köszönet a segítségért, szerintem itt több és jobb infó van, mint az eredeti fórumolodalon.

Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De köszi az infót, nem tudtam, hogy ilyen durván melegszik egy 660-as GeForce. Még ez a veszély sem fenyeget, a passzív hűtésű GT430-asom nem fogja terhelni a környezetet.