- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Én mindig azt mondom, egyik szolgáltatást se kötelező használni. Az FB-re is sokan úgy köpködnek, hogy amúgy meg non-stop görgetik, kommentelnek, stb.. az ilyeneket nem tudom megérteni. (Persze nem mindenki ilyen, de akad az ismerősi körben bőven.)
Üzenetküldőből is van rengeteg, de én megmaradtam a messengernél, plusz a discord jött be mellé amikor leváltottuk a teamspeaket jópár éve. De van akinek van vagy 4 féle a telefonján... minek? Én még egy másikra fel nem regisztrálok az biztos, majd ha az első 2 megszűnik.
Nyilván egy egészséges félelem az adatok védelme miatt nem árt, de a senekinek se adok meg semmit se éppen jó elv. Ettől függetlenül sok dologra van megoldás, pl. mobilos FB letörlésre a telefonról, azt akkor kereshet merre jársz, stb.. androidon lehet rengeteg mindent tiltani. PC más kategória, de ott meg Google kereső helyett is van sok más, de aki az adatévdelmen pörög annak ott a DuckDuckGo.
Mondjuk én meg inkább lesz*rom kategória vagyok, örülök hogy nem intimbetét reklámot kapok az arcomba, hanem azt ami tényleg érdekelhet, ha megnyílik egy weblap és cookie meg profilozás engedélyt kér, vakon megy az igen. De mint írtam, engem teljen hidegen hagy. -
garga01
őstag
Ez a Google térkép egy szolgáltatása, amit valamikor elfogadtál/bekapcsoltál... Amikor ez megjelent én direkt kapcsoltam be, hogy vissza tudjam keresni merre jártam, stb.. Van ennek hasznos része is, mert pl. ha keresek vmi helyet a térképen, egyből látom hogy X éve itt jártam-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest