- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Volt otthon egy flakonos zsírzó spray amit műanyagokhoz és fémekhez ajánlottak a leírása szerint. Pontosan nem tudom a nevét, mert most nem otthon vagyok.
Kifújtam egy tálkába ahonnan fülpiszkálóval kezdtem el kenegetni-ecsetelgetni a bordázott részét a görgőnek így csak annyit próbáltam bejuttatni amennyi szükséges. Plusz a fém golyót körbekentem.
Azért átmosom és megnézem úgy mit csinál.
Viszont a csavarhúzó mozgatásra harmatosan reagál és azt is csak úgy teszi mintha egy másfél fokozatot görgettem volna. Így nem teljesen megnyugtató a működése
Valahogy ki lehet mérni az érzékelőt, hogy küldi-e a jelet ha valami mozgást érzékel maga előtt?
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Egészen előző hét péntekig a G5-ös egérnek a már előzőleg 2015-ben kicserélt kábele megtört... használat közben el-el tűnt az egér mutató majd visszajött... de más hibája nem volt.
Na jó a görgő már megint tisztítást kért, mert pontatlanul működött...
Vissza raktam a gyári kábelt, ami viszont 2 helyen kijött a harisnyázásból. Ezeken a pontokon az anyagot átvágtam így kiegyenesedett a kábel.
Az egér görgőjét kiszereltem áttisztítottam ahogy korábban is tettem, majd megzsíroztam körbe a görgő belső recés belső részét és a kis fémgolyót is.
Viszont összeszerelés után csak a görgőzés nem ment... fogalmam sincs miért... ma próbálgattam ismét és mintha működött volna egyik irányba egy rövid ideig ha pl egy csavarhúzó végét mozgattam az érzékelő előtt... de amúgy nem akar működni.

nem saját kép és ez a első verziós G5, de a görgő rész ugyan azAz érzékelő mind a két kiálló magaslatát kihúzott állapotában 27%-os orvosi alkohollal áttöröltem, de ez sem segített...
Valakinek van valami tippje mi lehet a nyűgje a szenzornak-érzékelőnek ami a görgőzésért felel...?
Ez a Logitech G5 v2-es egér 2007. december 28 óta van meg... csak úgy nem dobnám ki...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest